Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet (neten) olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet (neten) olyan emberekkel ismerkedni akikkel egyezik a zene izlésem?

Figyelt kérdés
15/F

2016. júl. 3. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem!
2016. júl. 3. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:
39%

Milyen ízlésed van?? barátkozásra gondolsz?? .-.

17F

2016. júl. 3. 18:16
 3/5 October15 ***** válasza:
100%

Hmm arra esetleg gondoltál már, hogy pl beírod a kedvenc zenekarod nevét és tuti találsz egy oldalt ahol őket istenítik?:D

Nem mintha amúgy ez lehetne bármilyen kapcsolat alapja mondjuk legalább lenne egy kezdő téma / ürügy a beszélgetés megkezdésére.

2016. júl. 3. 18:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat eddig kivéve az elsônek ô bekapatja😂😂

3-as arra nagyon nem is gondoltam köszi :D Pop, Rock , Rap

Punnany Massif, Halott Pénz, Essemm, Hösök , 21 Pilots 😍😍👌👌

2016. júl. 3. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mit értesz ismerkedés alatt.

Szóval beszélgetés, barátkozás nálam oké, ha normális vagy, de párkapcsolatot az Istenért se akarnék.

Én inkább hiphop párti vagyok, de ugye rap abban is van. (Rímbiózis, AKPH)

De még, amiket hallgatok: Rap: Eminem, Rico, Essemm pár száma, de nem vagyok a rajongója, Brenner és más underground előadók.

Pop-rockból: Itt kpop előadókat tudnék csak felsorolni.

Rock: Depresszió, Skillet.

Szóval elég változatos a zenei ízlésem. 16/l

2016. júl. 3. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!