Zenehallgatás közben mindig megnyílik a Google Assis/segéd. Így nem tudom normálisan hallgatni a zenét. Állandóan csilingel és leállítja a zenét. Mit lehet ezzel csinálni?
Nem lehet valahogy kikapcsolni véglegesen?
Sose használtam, nem is akarom, de így egyszerűen nem lehet zenét hallgatni.
Bedugom a fülest és rögtön google segédezni akar.
A fülessel az a helyzet, hogy vettem egy átalakítót (ha jól mondom "S"-es bemenet van rajta és vettem egy olyan átalakítót, aminek az egyik vége S a másik sima jack bemenet.) és azzal hallgatom a zenét.
Alakító +fülhallgató.
Néha megy normálisan is, de néha "elmozdul" vagy mit tudom én, és elkezd google segédezni.
Köszönöm szépen!
Köszi, de ezen nem tudom beállítani.
Követtem a pontok, de nekem nem voltak olyan lehetőségek, amiket az oldal írt, hogy mikor mire kattintsak...
Pedig próbáltam össze vissza kattingatni benne, de sehogy sem találtam meg a google assistantot.
Találtam a neten egy másik oldalt, de az ottani utasításokkal sem találtam meg.
Más lehetőség nincs a böngészőn kívül, hogy ezt ki tudjam kapcsolni?
A beállításokon belüli lehetőségek között nem találtam, pedig beleléptem mindegyik kis fülbe.
Bocsánat, azt elírtam véletlenül, hogy C-s bemenet van a telón.
Nem S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!