Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Zenehallgatás közben mindig...

Zenehallgatás közben mindig megnyílik a Google Assis/segéd. Így nem tudom normálisan hallgatni a zenét. Állandóan csilingel és leállítja a zenét. Mit lehet ezzel csinálni?

Figyelt kérdés

Nem lehet valahogy kikapcsolni véglegesen?

Sose használtam, nem is akarom, de így egyszerűen nem lehet zenét hallgatni.

Bedugom a fülest és rögtön google segédezni akar.

A fülessel az a helyzet, hogy vettem egy átalakítót (ha jól mondom "S"-es bemenet van rajta és vettem egy olyan átalakítót, aminek az egyik vége S a másik sima jack bemenet.) és azzal hallgatom a zenét.

Alakító +fülhallgató.

Néha megy normálisan is, de néha "elmozdul" vagy mit tudom én, és elkezd google segédezni.

Köszönöm szépen!

jan. 9. 14:36
 1/4 anonim válasza:
jan. 9. 14:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, de ezen nem tudom beállítani.

Követtem a pontok, de nekem nem voltak olyan lehetőségek, amiket az oldal írt, hogy mikor mire kattintsak...

Pedig próbáltam össze vissza kattingatni benne, de sehogy sem találtam meg a google assistantot.

Találtam a neten egy másik oldalt, de az ottani utasításokkal sem találtam meg.

jan. 10. 13:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Más lehetőség nincs a böngészőn kívül, hogy ezt ki tudjam kapcsolni?

A beállításokon belüli lehetőségek között nem találtam, pedig beleléptem mindegyik kis fülbe.

jan. 10. 13:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Bocsánat, azt elírtam véletlenül, hogy C-s bemenet van a telón.

Nem S.

jan. 11. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!