Amikor a jóga által megnyílik az Intelligens Végtelen kapuja és a jógi életében megjelennek a sziddhik akkor választódik ketté a fejlődés ösvénye?
Szerintem nem, már az oda vezető út során a megfelelő energia központok megnyitása szükséges, és azért másképp nyitja meg a központokat az aki a bal kéz útján jár, és másképp aki a jobb kéz útján.
A sziddhik meg amolyan melléktermék, vagy csapda, kinek mi.
Aki a bal kéz ösvényén van miért nem tudja a jóga által a sziddhiket elérni?
Vagy csak részlegesen jelentkeznek nála?
Ezek illúziók. Nem válik ketté semmi, főleg a fejlődésnél. A fejlődésben egyesülnek dolgok, nem ketté válnak. Nem tudom mi ez a két ösvény, de el kéne engedned ezt a hitet. Az történik, amit te szeretnél, ami a te utad. Ez egyedi, nincs előre határozott választás, ami kizárólagos. A te utad, benne minden a megfelelő egyensúlyban.
Majd ahogy közeledsz ehhez, érzed majd. Nem tudom mik a szidhik, de amikor oda érnél, hogy nagy változás történik benned, tudni fogod merre tovább. Ami nem egy út, nem egy ösvény, nem egy fix irány. Minden irány a tiéd lesz, és minden ösvényt járni fogsz, amit akkor majd felfogni leszel képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!