Ha meditálni kezdek, mennyi időbe telhet mire megnyílik előttem egy magasabb tudati szint?
Addig kell meditalnod amig meg nem nyilik elotted egy magasabb tudati szint
Fel ora vagy 3 ora, ki tudja
Ez egy folyamat, ahogy minden más, nem fog rögtön egyről a kettőre történni a dolog.
Türelem, pont ez a meditáció egyik legnagyobb előnye
Idővel minden észrevehető lesz
Régebben olyan szinten mélyültem el a meditációban, hogy kb. fél perc alatt képes voltam théta tudatszintre jutni. Ez több, mint három évnyi munkámba került és kicsit meg is bántam, hogy végül (más, akkor fontosabbnak tűnő gyakorlatok miatt), abbahagytam a gyakorlását.
A meditáció sokat adhat neked, de leginkább az elmére hat. Az érzelmi blokkok kioldásához inkább energetikai munkára van szükséged. :)
Az a baj, 6-os, hogy nem vagyok vallásos, így nem tudok Jézus személyével mit kezdeni.
7-es: szeretnék olyan tudati megtapasztalásokhoz eljutni, amikhez a normál élet során nem jutnék. Az általad elért szintre hogyan lehet eljutni? Esetleg tudnál valamilyen könyvet ajánlani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!