Az lehetséges, hogy a csap megnyílik magától teljes erővel?
Ülök a szobámban és hallom, hogy hirtelen kinyílik a csap a mosdóban.
Gondolom: Biztos édesanyám mossa a kezét... De kb. fél perc múlva bement és elzárta. Odajött megkérdezni, hogy én voltam-e. Magyarul magától nyílt meg a csap (teljes erőből).
Ez lehet valami mechanikai probléma vagy esetleg szellemek vannak a házamban?
Nem értek hozzá, de úgy lehetségesnek tartom, ha esetleg valamiért megnőtt a nyomás a vízvezetékekben. Nálunk olyan szokott lenni, hogy ha gyorsan végigtrappolok a fürdőszobán, akkor az ezzel okozott rezgés miatt a már igen gyatra állapotú mosdó csap kifolyat egy kis bennmaradt vizet.
Látom, hallom, hogy pár pillanatig csobog egy kis víz, aztán el is áll.
Ilyen nalunk is volt.
Erdekes màr a 2.kérdès ami velem is megtörtent.
A pàromnàl voltam ejszaka, vàrtam haza csak epp utolag kiderült hiaba vàrom mert növel volt. Persze teloja kikapcsolva.örlödtem.
De szoval amik azalatt mentek nàla: hàlóban voltam, erre magàtol felkapcsolodott a villany. (Sima kapcsolos). Odamentem, lecsuktam.
Erre kb fél perce megindult a csap de zubogva a konyhàban es ömlött a viz erövel.
Kb 6 ot kellett tekernem rajta mire elzàrtam.
Aztàn nem jött haza amugy a pàrom. Reggel leléptem haza.
Nem mintha lenne összefüggès csak leirtam az egészet mi hogy volt.
Sima panel nem egy elöregedett hàz. De en is kivancsi lennék.
Lehetséges, hogy vízhiány volt, valaki nyitogatta a csapot és nem zárta jól vissza. Aztán mikor újra lett víz, persze folyt vilggá.
Lehet, hogy rossz már a csap, szét van benne valami lazulva és ha nő hirtelen a víznyomás,akkor picitöl is megindul.
Nálunk csőtörés volt olyan lakásban, amit évek ta nem lakak. De láttam ilyet máshol is,hogy falban durrant szét a cső, hiába nem nyúlt hozzá senki. Addig birta a nyomást .
Persze a szellem sem kizárható teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!