Mit csinálnál ha mész az utcán és egyszer megnyílik a téridő kapu és egy DELOREAN (vissza a jövőbe) megjelenik melletted, majd a doki azt mondja segítened kell neki?
Teljesen egyedül lennél este, és arra lennél figyelmes hogy hírtelen világosság lenne, majd feltűnne a delorean melletted.
Doki vezetné, mellette martin és einstein kutya volna hátul.
A segítségedet kérné, mert a téridő kontiuumban hullám keletkezett, és rajtad múlna hogy helyre tudnád-e hozni a dolgokat.
Mit tennél?
Áhh, ez valami trip, megtörölnéd a szemed, hátha eltűnik az ábránd, de még utána is ott lenne a delorean, és a doki nézne furán, majd látná reménytelen helyzet és elmenne vissza a jövőbe
Egyből igent mondanál, és már mennél is velük
Vagy egyszerűen továbbsétálnál, mintha ez az egész meg sem történt volna.
Szia #2!
Neee...ne tedd...időparadoxon jöhet létre, melynek következtében olyan láncreakció keletkezhet, amitől felborul az egész tér-idő kontinuum, és megsemmisül a világegyetem. Ez persze a legrosszabb eshetőség, szerencsés esetben, csak a mi galaxisunk fog megsemmisülni....
:)
Így képzelem el a jelenetet:
Felébrednék... :D
Na jó, igazából először is bizonyítékot kérnék tőle, hogy valóban időutazó-e. Csak akkor mennék vele, ha bizonyítani tudja hogy időutazó.
Ez mind szép és jó, de megkérdezném, hogy én miben tudnék segíteni neki, mivel ő tőlem jóval de jóval inteligensebb, szóval nem igazán érteném miért pont én.
Ha elmagyarázza és vázolja mi a probléma maximum csak józan paraszti logikámmal tudnék segíteni. De egy ilyen tudósnak szerintem nincs szüksége rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!