Gyászolnom kellene, de semmit sem érzek... valami baj van velem?
2 hete veszítettem el egy hozzám közel álló személyt. Amikor meghalt, aznap nagyon fájt. Napokig sokszor sírtam...
De már pár napja semmit sem érzek. Nem vagyok szomorú, nem is gondolok rá. Amikor néha eszembe jut, bűntudatom van és nem értem az egészet. Néhány napja éreztem kb fél percig borzalmas fájdalmat a szívemben, aztán úgy elmúlt, mintha csak egy kapcsolóval kikapcsolták volna.
2 napja éjjel jöttek vele kapcsolatban a fájó gondolatok kb 1-2 percig, aztán konkrétan a csukott szemem előtt láttam egy nagy függönyt lehúzódni, mint a színházban és eltűnt minden érzés.
Mi baj van velem?
Persze, elég elfoglalt vagyok, 2 pici gyerek mellett nincs sok időm magamra, de amikor végre egyedül maradok és megpihenek akkor sincs semmi...
Nincs veled semmi baj, emiatt ne aggódj.
Klisének hangozhat, de attól még igaz, hogy mindenki máshogy gyászol, máshogy éli meg, dolgozza fel ezt. Rajtad most így jött ki, de lehet, pár hét múlva máshogy lesz ez.
Fogadd őszinte részvétem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!