Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Támogatnátok, hogy maszkviselé...

Támogatnátok, hogy maszkviselési kötelezettség megmaradjon a kórházakon belül mindig?

Figyelt kérdés
ápr. 14. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
13%

"Én már a covid előtt se értettem, miért tüsszögheti tele egy vadidegen család a beteg nagymamám kórtermét "

Csak betegség miatt lehet tüsszögni? Allergia, ami nem fertőző, vagy valami por bele megy az orrba, az se fertőző, mégis tüsszögésre készteti az embert...stb

"Honnan tudná bárki hogy lappang-e benne valami fertőzés ami most kezdődik, vagy pedig egészséges embernél eleve tünetmentes?"

Ilyen felfogású embernek kár is bármit írni.

ápr. 15. 11:10
 42/84 anonim ***** válasza:
71%
Hallottál már olyanról, hogy lappangási idő, tünetmentes hordozó? Ezekszerint nem. Úgyhogy hiányos tudással ne oszd itt az észt te nagyon okos. Amúgy meg "covid- hisztike" előtt is, az olyan értelmes országokban, mint pl. Japán alap volt, hogy ha valaki beteg, akkor a pofájára maszkot húz. Ez olyan, mint a kézmosás és fertőtlenítés: nekem valahogy covid előtt is alap volt, h kezet mosok wc előtt után, kaja előtt után, ha tömegközlekedtem stb. Mond, a kézmosással azért ugye nincs bajod?
ápr. 15. 11:16
 43/84 anonim ***** válasza:
40%

Allergiás vagyok, nem kell bemutatni nekem az allergiás tüsszögést, köszi.

Miért kár? Mert nincs értelmes érved? :)

ápr. 15. 11:20
 44/84 anonim ***** válasza:
66%

A kézmosást is csak a háttérhatalom erőlteti, mossa az aki retteg, én szeretek 💩os kézzel fogdozni mindent és lyogom is van hozzája!!!négy

/s

ápr. 15. 11:21
 45/84 anonim ***** válasza:
31%

Te egész életedben azon gondolkodsz, hogy most lappang-e benned valami, vagy éppen most tünetmentesen fertőzöl valakit?

"mint pl. Japán alap volt, hogy ha valaki beteg, akkor a pofájára maszkot húz." Ezt hivatalos forrással igazold!

Drágaság, Japánban az emberek a nagy szmog miatt húznak maszkot.

Nekem még azt tanították, hogy tüsszentéskor a kezedet tedd a szád elé, vagy tüsszents papírzsebkendőbe. Probléma solved. :)

ápr. 15. 11:26
 46/84 anonim ***** válasza:
51%

A legtöbb ember nem egész életében jár kórházba. (Aki meg igen, az pont profitál abból ha nem lihegnek rá húszféle fertőzést naponta)

“ Nekem még azt tanították, hogy tüsszentéskor a kezedet tedd a szád elé”

Sajnos sokaknak ezt tanították, ez is része a problémának mert utána meg kened mindenhova a taknyot.

ápr. 15. 11:30
 47/84 anonim ***** válasza:
13%

Akkor élj burokban, ha minden kis pitiáner dologtól ennyire rettegsz. Moss kezet állandóan, igyál fertőtlenítőt..stb.

A saját egészségedért egyedül csak te vagy a felelős. Remélem maszkban jársz kórházba és gumikesztyűt is húzol mellé.

ápr. 15. 11:33
 48/84 anonim ***** válasza:
38%

Mint írtam, nem rettegek, egészséges vagyok.

Ettől még bocs hogy nem akarom hogy mások kinyírják a szeretteimet.

ápr. 15. 11:36
 49/84 anonim ***** válasza:
74%

"egészséges vagyok."

Honnan tudod, hogy egészséges vagy? Lehet, hogy lappang benned valami, vagy tünetmentesen fertőzöl.

lásd. 40-es kommented : "Honnan tudná bárki hogy lappang-e benne valami fertőzés ami most kezdődik, vagy pedig egészséges embernél eleve tünetmentes?"

ápr. 15. 12:31
 50/84 anonim ***** válasza:
39%

Épp ezért húznék maszkot, ha legyengült, beteg, frissen műtött emberek közé mennék, akkor is ha egészségesnek érzem magam. 😊

ápr. 15. 12:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!