Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Támogatnátok, hogy maszkviselé...

Támogatnátok, hogy maszkviselési kötelezettség megmaradjon a kórházakon belül mindig?

Figyelt kérdés
ápr. 14. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
65%
Attól, mert nagy betűkkel írsz 20, még nincs igazad. Szerinted a műtőkben is felesleges? De véd, főleg, ha az veszi fel a képére, aki taknyol. Amikor kötelező volt a maszk konkrétan elmaradt az influenzajárvány. De tuti kamu. Kiváncsi vagyok azért, ha egyszer egy ragályosabb betegség, pl. A pestis újra felüti a fejét akkor is tiltakozni fogsz a maszk és az oltás ellen.
ápr. 14. 12:58
 22/84 anonim ***** válasza:
77%
#21 Még hozzáteszem, hogy az oltást nem mindenki akarta valamilyen szinten megértem, de a maszkkal való hisztit tényleg nem értem.
ápr. 14. 12:59
 23/84 anonim ***** válasza:
65%

"Te nem érted 19 es, hogy ez a maszk amit viseltek a pandemia alatt, A PÓRUSOK A SZÖVETÉBEN AKKORÁK, HOGY A VÍRUSOKAT ÁTENGEDIK????"

Nem engedik át, hiszen a vírusok nem csak úgy magukban kirepkednek az emberből. Tüsszentéskor, beszédkor, stb nyálcseppekkel távoznak, amik bőven elég nagyok, hogy felfogja őket a rajtad lévő maszk.

ápr. 14. 13:06
 24/84 anonim ***** válasza:
18%

Műtet kozben ved attól, hogy a sebesz beszed közben ne köpködje a nyálát a paciensbe es a paciens vére se menjen a szajaba. Kb ennyi.

A maszkot viselje aki akarja, es oltsa magat aki akarja, a baj ott kezdődik, amikor elnyomasi eszközként kezdik használni es kijelentik, hogy maszk vagy oltas nelkul nem utazhatsz tömegközlekedési eszközökön stb

ápr. 14. 13:16
 25/84 anonim ***** válasza:
87%
A covid cseppfertőzéssel terjed. Tehát leköhögöd az embert, taknyodnyálad megy az arcába, elkapja. A maszk megfogja a váladékokat. A vírus kicsi és át tudna menni a pólusokon DE nem fog. Nem egy értelmes lény, hogy akkor ő most átmaszik és megfertőz
ápr. 14. 13:17
 26/84 anonim ***** válasza:
11%
25 ös nagyon hukye vagy szerintem fizetett troll
ápr. 14. 13:19
 27/84 anonim ***** válasza:
86%

"Műtet kozben ved attól, hogy a sebesz beszed közben ne köpködje a nyálát a paciensbe"

És pontosan azért ne, hogy ezáltal ne fertőzhesse meg az esetlegesen benne lévő vírusokkal, bacikkal, amik az említett nyállal távoznak.

ápr. 14. 13:21
 28/84 anonim ***** válasza:
84%
Hihetetlen amúgy, hogy 4 év után ez még téma. Amúgy meg a kórházakról van szó, ahol beteg emberek vannak. Nem tudom, te mennyire örülné medves maszlellenes, ha mondjuk az anyád, gyereked, akárkid aki közel áll hozzád azért halna meg, mert szomszéd ágyon lévő Julcsika taknyos férje bemászott és az ígyis nagyon beteg hozzátartozód még kapott egy jó kis tüdőgyuszit, amit már nem bírt ki a szervezete.
ápr. 14. 13:32
 29/84 anonim ***** válasza:
81%

#20 ne égesd már tovább magad.

[link]

Tipikus konteós tard vagy, csak nyomod a hülyeséget, aztán jönnek a csupa nagybetűk meg az idegeskedés, meg a személyeskedés.

ápr. 14. 14:02
 30/84 anonim ***** válasza:
11%
Mikor sz.rt se ér? A maszkos időkben olyan nathàkat vagy influenzát elkaptam mint soha. Akkor a covid? Egy kis takonykórnak se akadály a maszk sehol.
ápr. 14. 14:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!