10 es az alusipkás bolond te vagy, es az aki mar a valóságot is tagadja, tehat a who facebook oldalan is ír erről de te es a hozzad hasonlók mar azt sem akarjak hinni, amit a kepukbe mondanak! Na ez az igazi veszettség!
ápr. 14. 12:11
12/84 anonim válasza:
Mar nem is titok semmi, nyíltan van minden es ők nem igaz, nem, nem, ami latszik az egy alusipka! 🤣🤣
ápr. 14. 12:13
13/84 anonim válasza:
Nem, csak a konteósok által hozzáköltött mesékkel vannak gondok. Pl a WHO köré költött marhaságok, minthogy hatalomátvételre készülnek, és a többi.
ápr. 14. 12:18
14/84 anonim válasza:
Ilyen hülyeséget kitalálni, hogy a Who háttérhatalom és vilaguralomra fog törni, meg embereket fognak elhurcolni. És az a szomorú, hogy valaki ezt elhiszi. A gyíkemberek hol vannak? Mar csak ők hiányoznak
ápr. 14. 12:20
15/84 anonim válasza:
Olvasd el az oldalukon írja, hogy miről szól a pandemic treaty, mert szerintük az orszagok nem voltak felkeszulve a pandemiara, es emiatt a jovőben ők akarnak intezkedni.
Most teged az a mondat zavar hogy árveszik a hatalmat, ez zavarja a szeperzeked, hat fogalmazd ahogy akarod!
Ekkora bivalyt!
ápr. 14. 12:22
16/84 anonim válasza:
Amúgy meg mi olyan hihetetlen, hogy kötelezőve valhat az oltas?
Es ha megtörténik, hogy fogjak megvalósítani? Szerinted? Kicsalogtanak csokival? Vagy szerinted seggbe nyalnak, eleneklik hogy csigabiga gyere ki??
ápr. 14. 12:24
17/84 anonim válasza:
Most is vannak kötelező oltások és te is megkaptad őket
ápr. 14. 12:25
18/84 anonim válasza:
Jó hat akkor semmi gond.
Csak ezek az új oltasok új technológia alapján keszültek. Mindegy, nem vesztegetem tovább az időm itt
ápr. 14. 12:27
19/84 anonim válasza:
Én egyetértenék ezzel. Mert a kórházakban sokszor beteg emberek vannak és van akinek az életébe kerül, hogy taknyos család bejön látogatóba. Amúgy influenza szezonban a boltokba és a tömegközlekedési eszközökön továbbra is kötelezővé tenném, mert itt nem működik az, mint pl. Japánban, hogy aki taknyol az alapból felveszi, hogy más ne kapja el. Ebben az országban csak a zero tolerancia működik sajnos. Nagyon nem szeretem én is, amimor a buszon náthás valaki, teleköpi a levegőt, majd 3 nap múlva egy vagyont otthagyhatok a patikában ezért...
ápr. 14. 12:36
20/84 anonim válasza:
Te nem érted 19 es, hogy ez a maszk amit viseltek a pandemia alatt, A PÓRUSOK A SZÖVETÉBEN AKKORÁK, HOGY A VÍRUSOKAT ÁTENGEDIK????
AZAZ NEM VÉD A VÍRUSOK ELLEN? A VÍRUS SOKKAL KISEBB MINT A BAKTERIUM, ÉS LAZÁN ÁTMEGY RAJTA???
TENYLEG NEHÉZ A FEJED? Vagy MI KELL HOGY MEGÉRTSED?
Egy VIRUS 20 NANOMETER MAX 400, ES A BAKTERIUM 400 TÓL KEZDŐDIK…..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!