Támogatnátok, hogy maszkviselési kötelezettség megmaradjon a kórházakon belül mindig?
"25 ös nagyon hukye vagy szerintem fizetett troll"
AZért annyira nem hülye, mint a vírusok méretével jövő kollégák, ugyanis a vírus nem egymaga száldoss a levegőben hanem kapcsolódik vaslamihez, pl. apró vízcseppekhez, és máris nem megy át a maszkon. De ez mindegy is, mert kórházban nem a maszkviselőket kell védeni, hanem a betegeket, akik nem viselnek maszkot. És igen, nagymértékben csökken a környezet továbbfertősée, ha a beteg ember maszkot visel. De a nagyokosok csak semmi vagy minden végletekben tudnak gondolkodni.
Igen! Kórházban legyengült egészségű, beteg, frissen műtött emberek vannak, sose értettem hogy miért jó telehordani bacikkal.
(Egyértelműség kedvéért: a kórházon kívül máshol nyilván NE legyen kötelező.)
"Kórházban legyengült egészségű, beteg, frissen műtött emberek vannak"
Na, ez se 100%-ra igaz. Én, mint 100%-ban makkegészséges ember, aki csak az éves nőgyógyászati szűrésére megy, vagy a beteget látogató hozzátartozók is egészségesek, őket miért köteleznék arra? Ők nem betegek..
Nem mindenki beteg, aki a kórházba megy.
Ja, tudom.. jön a szokásos szöveg, a maszkkal a másikat véded...áá. még véletlenül se magadat. Tudom-tudom. Most is leírom újra, aki akarja, hordja. Nem tiltja semmi. Engem viszont, mint makk egészséges ember, aki nem fertőz meg senkit, ne kötelezzenek ilyen baromságra.
Szűrés mifelénk nem a kórházban van.
A hozzátartozók honnan tudják hogy 100% egészségesek? Szerintem egyszerűbb, olcsóbb és gyorsabb maszkot húzni mint gyorstesztet végezni belépéskor több fertőző betegségre is, de végülis az is megoldható lenne gondolom 🤷♀️
"A hozzátartozók honnan tudják hogy 100% egészségesek?"
Te nem tudod magadról, hogy most egészséges vagy-e vagy sem? Ez rólad mutat egy szegénységi bizonyítványt, bocsi.
Látom a para téged is megfertőzött, mint oly sok hozzád, könnyen befolyásolható embert.
A covid-hiszti előtt senkit nem érdekelt ez. Anyukám, akit daganattal műtöttek még a covid előtt, mindig ott voltam mellette, frissen műtötten is, és jééé.. semmi baja nem lett. Nem kapott el tőlem és mástól se semmit, pedig akkor még maszkhiszti se volt.
A covid előtt nem volt ennyi beszari ember, aki még attól is fél, ha mellette eltüsszentik magukat az emberek.
Honnan tudná bárki hogy lappang-e benne valami fertőzés ami most kezdődik, vagy pedig egészséges embernél eleve tünetmentes? Ettől még egy beteg, legyengült embernél veszélyes lehet. Ebben semmi “szegénységi bizonyítvány” nincs.
Bennem semmi para nincs, egészséges vagyok és fiatal. Ettől még nem szeretném veszélybe sodorni a kezelés alatt álló lábadozókat.
Én már a covid előtt se értettem, miért tüsszögheti tele egy vadidegen család a beteg nagymamám kórtermét pl, semmi köze ennek a covidhoz, akár hisztinek tartod akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!