Előfordult ár hogy a maszkviselési kötelezettség miatt inkább nem mentél el valahova?
Elég nekem a melóhelyen hordani.
Napi 10 órán keresztül ugyanazt az egy maszkot, befülled, szöszöl, irritál, rendesen rosszul vagyok tőle.
Ezért inkább szabadtéri csavargást választok (illetve buszon, vonaton azt a 20-30 percet kibírom maszkban is)
Igen. Csak vásárolni járok, mert azt muszáj. Azon kívül meg csak szabadtérre, ahol nem kell maszkot hordani. Annak is örülök, hogy nyár végén mondtam fel, amikor még nem szigorítottak ezen a marhaságon (nem kell fertőtlenítgetnem, sem kezet, sem íróasztalt), így most alig kell maszkot hordanom, mert egyáltalán nem tömegközlekedem, autóval megyek mindenhova (igen, a maszkviselés miatt is). Munkát is csak olyat keresek, ahol nem kell maszkot hordani, vagy max párszor nagyon rövid időkre.
Baromi ingerültté tesz, ha folyamatosan van valami az arcom előtt, tök mindegy mi az, maszk, kendő, vagy bármilyen anyag. Soha ennyire irritált és goromba nem voltam még ezelőtt, hiába mondják sokan, hogy ennyit ki lehet bírni. Ki, persze, csak engem nem lehet elviselni maszkban...
#2-es vagyok.
Néha engem már annyira irritál, hogy a munkában is akadályoz, lemaradok (gyárban szalag mellett), hibát csinálok, ami még ingerültté is tesz, ami nem előny a gyártás során.
Amúgy meg ku...ra egészséges lehet, ha beletüsszentek, vagy köhögök egyet majd a műszak hátralévő részében azt a "levegőt" lélegzem, ami a turhámon keresztül jön...
Egyszer vonaton jártam úgy, hogy beketaknyoltam a maszkba. Azt kidobtam, majd elő a tartalékot, ami 3 perc után elszakadt. Több nem volt nálam....
Gondolkodom ezeken a textil maszkokon, de van ahol már nem fogadják el őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!