Előfordult ár hogy a maszkviselési kötelezettség miatt inkább nem mentél el valahova?
Mivel a kérdezői kommenteket nem lehet lepontozni, így sajnálom, hogy sokan nem fognak tudni elégtételt venni, de leírom a magam állásfoglalását.
Ország-világ elé kiállva őszintén elmondom, hogy MÉG A MASZKOS EMBEREK LÁTVÁNYA IS IRRITÁL!!! Igen irritál. Zavar. Számomra ez a "riadalomkeltő", olyan, mintha valami háborús film közepébe csöppentem volna bele. Az emberek egymásnak mennek, ha nincs valakin, a biztiboyok és különféle karhatalom szemében első számú primér legfontosabb dolog lett, hogy mindenkin van-e és, hogy "jól" van-e. Totál diktatórikus és orwelli hangulatú az egész. És mielőtt jönnek e nekemesések: TESZTELTÜK!!!! A MASZK SEMMIRE SEM JÓ. Arra az ún "én védem a többieket"-re sem. Mint egy "mythbuster" szándékosan egy papírlapra hapciztam jó szaftosakat maszkban. Meglátszott rajta, tehát máris megdőlt, hogy visszatartana bármit is. Utána hidegben, kilégzéskor megfigyeltük: a lehelet is látszik maszkban, ami nem jelent egyebet, mint, hogy kijönnek a páracseppek.
És igen, inkább nem megyek, vagy csak minimálisan megyek bárhova is, hogy ne kelljen uniformizálódnom emiatt a BULLSHIT miatt és ne is kelljen látnom maszkban az embereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!