Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tanuljam meg hogy kell...

Hogy tanuljam meg hogy kell udvarolni, milyen egy randi, milyen a kapcsolat eleje ha sosem csináltam ilyet és barátaim sincsenek akiktől láttam volna?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 9. 21:45
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
81%
Anyàdékkal mi a helyzet?
2024. ápr. 9. 21:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Semmi.
2024. ápr. 9. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

magadtól, saját tapasztalataid alapján.

Ha másra hallgattam volna, szerintem soha nem lett volna bnőm.

2024. ápr. 9. 21:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb dolgot az ember a saját kárán tanulja meg. Próbálgasd, és majd jönnek a visszajelzések.
2024. ápr. 9. 23:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én holnap fogom először megpróbálni, a haverom által megtervezett "kommandó-módszerrel". Szóval annyi a lényege, hogy odamegyünk haverommal, ő félrevonul, elrejtőzik egy pár méterrel arrább, hogy ne vegyék őt észre, közben én fogom intézni az akciót, ő meg fedezni fog engem és mondja az utasításokat, hogy mit és hogyan csináljak. Neki már 5 éves tapasztalata van, én meg még eléggé noob vagyok az ilyenekben. Kívánjatok szerencsét nekünk, ezen múlik az egész karrierünk..
2024. ápr. 10. 00:09
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Olyat keress,aki megtanitja neked. Tudod aki elvezi a neveloanya szerepet a parkapcsolatban. Nemcsak a fiuk buknak ezekre a szerepjatekokra. Tudod 30-40-es nok kozott talasz ilyet.
2024. ápr. 10. 06:03
 7/8 anonim ***** válasza:
45%
Olvass regényeket és nézz filmeket. Nagy részük erről szól.
2024. ápr. 10. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Én leginkább azt mondom: add magadat! Konkrétan tudom, hogy bennem pont az fogta meg barátnőmet, hogy önmagamat adtam, és nem egy megjátszott, betanult szerepet követtem.

Nyilván azért persze vannak megszívlelendő dolgok, például legyél figyelmes, valami ajándékot midnenképp vigyél majd első randira legalább, meg én azt mondom, hogy nem érdemes hazudni, meg játszmázni, de amúgy tényleg minden a két félen múlik. A nők is nagyon különbözőek, ami egyiküknél hatalmas plusz, az lehet, hogy másikuknál kizáró ok. A lényeg, hogy add önmagadat, aztán eldől, hogy hogyan tovább. És ne csüggedj, ha valami nem sikerül! Nem mindig passzol össze két ember. Majd lesz olyan, akinek meg te leszel a mindene.

aug. 6. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!