Hogyan kezelnéd ha a fiad egy férjes nőnek udvarolna
látványosan?
Figyelt kérdés
A nő néhány hete külön van a férjétől de mivel 10 egynéhány éve együtt vannak, így bármikor kibékülhetnek, a férj azon is dolgozik, hogy visszamenjen hozzá a nő. A családunk és a nő családja jó viszonyt ápol egymással, laza rokoni kapcsolat is van (a nő unokatestvére az én unokaöcsém felesége).
A nő néhány hete külön van a férjétől - akkor mi a kérdés?
A nő komolyan gondolja a szakítást, hiszen el is költözött.
2021. máj. 8. 09:57
2/13 anonim válasza:
Ha a fiam férjes nővel kezdene, eléggé el lennék keseredve, hogy ennyire nincs alapvető erkölcsi érzéke.
Az meg a férjes nőről mond ki sokat, ha a kikezd egy fiatal fiúval.
A rokonság ebben az esetben teljesen lényegtelen
2021. máj. 8. 09:58
3/13 A kérdező kommentje:
Egy korosztályba tartoznak.
2021. máj. 8. 10:00
4/13 anonim válasza:
Kiábrándulnék, és kíváncsi lennék az okára. Ha lenne kedvem én is pasiznék és a férjemen múlna a kapcsolat rendbehozása. Ha sikerül neki akkor vele maradnék
2021. máj. 8. 10:11
5/13 anonim válasza:
Bocsi, férjemet olvastam 😂😂 előző vagyok
2021. máj. 8. 10:11
6/13 anonim válasza:
Az Ő dolga, ne szólj bele. Ha nem jól sül el, akkor is az Ő dolga. A másik,hogy mert 10 évig házasok voltak, az nem azt jelenti,hogy jó is volt a házasság.
2021. máj. 8. 10:14
7/13 anonim válasza:
A nő különment a férjétől, tehát gyakorlatilag nem egy házasságot rombol a fiad.
Hogy kibékülnek vagy sem, azt csak a 2 fél tudhatja. Ennek a lehetősége mindenkinél fennáll, akinek volt már előzményében komolyabb kapcsolata, mindegy, hogy házasság vagy egyéb.
Szerintem bízd rá a nőre (...és a fiadra), hogy mit akarnak egymástól!
2021. máj. 8. 10:25
8/13 anonim válasza:
Ebben én sem látok nagy drámát. A nő már el is költözött, az teljesen mindegy, hogy a férj visszacsinálná. Attól, hogy 10 évig házasok voltak még megromolhat a viszony, mellesleg a nőnek van szája és elutasíthatja a fiad közeledését, ha zavarja. Neki különben sincs semmi köze az ő házasságukhoz, ha bejön neki a nő és ő is neki, akkor még jó, hogy rástartol... itt már erkölcsi probléma sincs, hiszen jogilag ok, hogy házasok, de nem úgy viselkednek, a nő legalábbis semmiképp.
2021. máj. 8. 10:32
9/13 anonim válasza:
Ha 10 évig volt házas a nő, és egy korosztály, akkor a fiad 30 körül van. Az ő dolga, mit csinál, semmi közöd hozzá.
2021. máj. 8. 10:34
10/13 anonim válasza:
Vegul is a no elkoltozott.. gondolom elinditja a valast is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!