Hogyan kezelnéd ha a fiad egy férjes nőnek udvarolna látványosan?
Figyelt kérdés
A nő néhány hete külön van a férjétől de mivel 10 egynéhány éve együtt vannak, így bármikor kibékülhetnek, a férj azon is dolgozik, hogy visszamenjen hozzá a nő. A családunk és a nő családja jó viszonyt ápol egymással, laza rokoni kapcsolat is van (a nő unokatestvére az én unokaöcsém felesége).2021. máj. 8. 09:54
11/13 anonim válasza:
Azt hogy a férj teperhet, ha a nőnek annyira elege van hogy otthagyta. Gondolom okkal. Nem dumálnék bele, ha a fiam meg tudja hódítani a nőt, hajrá. Ha nem tanul valamit hogy milyen szituba ne másszon bele. Az a csaj a házasságban sem a majdnem -ex férje tulajdona, önálló döntéseket hozni képes ember.
12/13 Senior Séf válasza:
Ezek a liaisonok rendre úgy indulnak, hogy a nő kezd ki a fiúval, aki(törvényszerűen) beindul ettől, és lelkesen harcol a folytatásért. Én is voltam fiatal, velem is megtörtént, sőt annak idején a fiammal is.
13/13 anonim válasza:
Én nem törődnék vele, persze ha a nőnek kiskorú gyereke is van, akkor azért megkérdezném, te akarod-e felnevelni a gyereket is a nővel együtt? Nehogy azt higgye, csak a nőt kapja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!