Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek igaz lehet az,...

Szerintetek igaz lehet az, hogy két nemzedéken belül kipusztul az emberiség?

Figyelt kérdés
Túlnépesedés miatt mostantól számítva.

2024. ápr. 9. 17:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
100%

AZ odáig oké, hogy nincsenek kétségeid, de nézd meg az eddigi jóslataidat...

És a kétséged nincs afelől szintű bizonyosságaidat olyan ingatag dolgokra helyezed, hogy egy 10 évvel ezelőtti konferencián miféle hülyeségeket beszél egy holdkóros.

"Mit fogsz mondani, ha hamarosan nagy gebasz lesz és pusztulunk?"

Akkor be fogom ismerni, hogy neked volt igazad.

Te mit fogsz mondani, ha 2030-ban még mindig 8+ milliárd ember lesz?

Ha 2024-25-ben nem jön semmiféle covid-szintű világjárvány?

2024. ápr. 21. 22:35
 62/74 anonim ***** válasza:
0%

#61 Nézd, én nem ma jöttem le a falvédőről. Igen, sajnos már kétségem sincs. Te nem érted, én igen. Nem csak ezt a nyomorult konferenciát néztem meg, rengeteg időt és energiát fordítottam rá, hogy bizonyos dolgokat megértsek. Nyilván nem tudom ezt átadni csak úgy, főleg, ha süket fülekre találok.

"Te mit fogsz mondani, ha 2030-ban még mindig 8+ milliárd ember lesz?

Azt, hogy ezaz, az emberiség győzött, nem az elit. Túléli a családom, amit mindennél jobban szeretnék.

"Ha 2024-25-ben nem jön semmiféle covid-szintű világjárvány?"

Azt, hogy trükköztek és tévedtem esetlegesen 1-2 évet. Nem covid-szintű lesz..

2024. ápr. 21. 22:56
 63/74 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, sajnos már kétségem sincs. Te nem érted, én igen. Nem csak ezt a nyomorult konferenciát néztem meg, rengeteg időt és energiát fordítottam rá, hogy bizonyos dolgokat megértsek."

De mindig ugyanazokat a sallangokat linkeled be. Én is néztem már meg őket. Baromság az egész. :D

"Azt, hogy ezaz, az emberiség győzött, nem az elit. Túléli a családom, amit mindennél jobban szeretnék."

Ha az elitnek megvan a hatalma hozzá, hogy kiírtsa emberek milliárdjait, akkor hogyan tud győzni az emberiség?

"Azt, hogy trükköztek és tévedtem esetlegesen 1-2 évet. Nem covid-szintű lesz.."

És ha 2030-ig sem jön el? Hanem milyen szintű.

Végül is én is biztos vagyok benne, hogy 8 milliárd ember meg fog halni, és az elit simán végignézi. Lehet hogy tévedni fogok pár évet és nem 2030-ig fog végbemenni, de 2130-ig garantáltan halott lesz az a 8 milliárd ember, aki most életben van. Nem most jöttem ám le a falvédőről! :D

2024. ápr. 21. 23:11
 64/74 anonim ***** válasza:
#63 Addig jó, amíg tudsz nevetni azon, amin sírni lehetne..
2024. ápr. 21. 23:22
 65/74 anonim ***** válasza:
Zárjuk le a dolgot, úgyis kiderül, kinek volt igaza..
2024. ápr. 21. 23:24
 66/74 anonim ***** válasza:
100%

De most komolyan. Hogyan tudna tenni az emberiség az ellen, ha ki akarnák írtani?

Atombombákat le tudnának hajítani anélkül, hogy bármit tennénk ellene.

Egyáltalán mi a te elképzlésed, módszerrel akarná az elit emberek milliárdjait kiírtani?

"Zárjuk le a dolgot, úgyis kiderül, kinek volt igaza.."

A faszt fog kiderülni. :D

2030-ig garantáltan nem lesz semmi, de már látod is mi lesz a válasz. Véletlenül sem az, hogy benézte és az elit nem is próbálkozott népirtással. Az nagyon is valós volt, csak emberek túl erősek voltak, hogy kiírtsák őket, és győztek.

2024. ápr. 21. 23:30
 67/74 anonim ***** válasza:
0%

Többen vagyunk, mint ők. De amúgy jogos, én is rájöttem, mennyire mélyen vannak a világ felépítésében, mindenhol YGL stb. De tudod, a remény..

"Egyáltalán mi a te elképzlésed, módszerrel akarná az elit emberek milliárdjait kiírtani?"

Hogy képzelsz el egy világvégét? Háborúk, vírusok, természeti katasztrófák..

"2030-ig garantáltan nem lesz semmi.."

Ja, mint ahogy globális felvásárlások, YGL, azaz globális vezetőképző tanfolyam sincs, H1N1 sem volt, meg Marc Van Ranst előadás róla, hogy bszta át az embereket, meg Event 201, meg covid, meg YGL-ek indította háborúk, meg világkormány csúcstalálkozók sem, nincs WHO globális járványszerződés, nincs népirtós konferencia, nincs új "emberi" társadalmat létrehozó szervezet és kongresszus stb. Az elitet nem érdekli a pórnép. Ami nem kell, azt eltakarítják. Max nem fogod fel, hogy ők voltak.

2024. ápr. 21. 23:46
 68/74 anonim ***** válasza:

Az a vicc, hogy 2030-ban majd azt fogja mondani, hogy 2035-ben irtják ki az emberiséget.

Aztán ezt szépen tolja majd tovább 5 évente.

2024. ápr. 21. 23:50
 69/74 anonim ***** válasza:
0%

#68 Nem fogom azt mondani, mert már rég nem élek addigra. Hazudni sem fogok neked, mint ahogy eddig sem tettem. 2030-ig lesz elég, enyhén szólva kellemetlenség. Talán feltűnik majd nektek is, hogy nincs visszaút és nem véletlen volt. Tegyétek félre a dühöt és ne egy random felhasználóra pazaroljátok az életeteket. Én elköszönök. Minden jót kívánok, vigyázzatok magatokra. ❤

(Privátban elér, aki akar, itt már nem fog, mert kiszedem a kérdést a figyeltek közül.)

2024. ápr. 22. 00:01
 70/74 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy képzelsz el egy világvégét? Háborúk, vírusok, természeti katasztrófák.."

De ha ezek elmaradnak? Úgy nem lesz kiírtva emberek milliárdja, hogy még csak háború, halálos járvány sem lesz? Tehát anélkül fog nyerni az emberiség, hogy egyáltalán harc lenne, arra mit mondasz?

"Ja, mint ahogy globális felvásárlások"

Mindig is voltak globális felvásárlások, ez nem támaszt alá semmilyen összeesküvéselméletet.

"YGL, azaz globális vezetőképző tanfolyam sincs"

YGL fórum van.

"H1N1 sem volt"

Volt, de nem volt nagy ügy.

"meg Event 201, meg covid"

A covid előtt az Event 201-re mondtad, hogy a főpróba. Most a covidra mondod, hogy a főpróba volt. Mikor lesz már élesbe valami vírus ránk szabadítva?

"YGL-ek indította háborúk"

Háborúk mindig voltak, YGL-ek nélkül is. Ha bárhol kirobban valami háború az muszáj, hogy a nagy terv része legyen? :D

"meg világkormány csúcstalálkozók sem"

Világkormány sincs még, te magad mondtad.

"nincs WHO globális járványszerződés"

Van, csak nem azt jelenti, amit te beleképzelsz.

"nincs népirtós konferencia"

Nincs olyan konferencia, amin népirtó terveket vitatnának meg egymással. :)

Attól még, hogy felsorolsz bár dolgot, ami korábban megtörtént (H1N1, Covid, YGL-ek megléte) az ne fogja alátámasztani azokat a dolgokat, amikben hiszel. Értsd: attól még, hogy volt covid járvány, nem fog következni, hogy oltásigazolvány diktatúrát akarnak bevezetni. Ahogyan abból sem, hogy kirobbant az orosz-ukrán háború, hogy ki fogják irtani az emberiséget. :)

2045! Az lesz a következő dátum, mert az kapcsolódik valami transzhumanizmusos lószarhoz, amiről olvasott és túl komolyan vette. :D

2024. ápr. 22. 00:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!