Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek igaz lehet az,...

Szerintetek igaz lehet az, hogy két nemzedéken belül kipusztul az emberiség?

Figyelt kérdés
Túlnépesedés miatt mostantól számítva.

ápr. 9. 17:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
72%

Téveszme az volt, hogy diktatúrát vezetnek be az oltás igazolványokkal.

Téveszme az volt, hogy 2024-re jön az újabb pandémia.

Téveszme az, hogy 2030-ig emberek milliárdjait írtják ki.

Ezeket mind nem egyszer állítottad már itt az oldalon.

ápr. 21. 15:28
 32/74 anonim ***** válasza:
0%
#31 Téveszme az, hogy minden rendben lesz. Majd rájössz, hogy nem kicsit dől össze a világ a következő években. Vigyázzatok magatokra, én már csak ennyit mondok. Minden jót. ❤
ápr. 21. 16:48
 33/74 anonim ***** válasza:
61%
A nincs minden rendbentől az összedől a világ annyira van, mint Makó Jeruzsálemtől. Az első tény, az utóbbi már csak az általad hozzáköltött mese, amivel annyiszor felsültél már itt az oldalon, hogy senki nem dől már be neki.
ápr. 21. 16:51
 34/74 anonim ***** válasza:
0%
#33 Miután a médiától kezdve minden tele van már vele, hogy nem kedves emberkék irányítják a világot, sőt, ők maguk beismerik (lásd, Harari), hogy tömegmanipulációt alkalmaznak rajtunk stb, nem én vagyok kétségbe vonható. A felém áradó rosszindulatodat én nem tudom megérteni, hova tenni. Nem én vagyok az ellenséged. Az, hogy te mit gondolsz, nem oszt, nem szoroz, ők elég őszintén elismerik, hogy mit dobnak még ránk. Ennyi. De van egy egyszerű ötlet, amivel el fog dőlni, melyikünknek volt igaza és melyikünk tévedett. Várjuk ki a végét. 2030-ban visszatérünk erre a beszélgetésre, ha még élünk... Addig viszont hagyjuk egymást békén. Minden jót kívánok.
ápr. 21. 17:07
 35/74 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ugyanezt már mondtad 2022-re, 23-ra, 24-re is, aztán soha egyik konteódból sem lett a valóságban semmi. Micsoda véletlen. Amikor 2030-ra is kiderül hogy a korábbi 87 konteód mellett a 88-ról is kiderül hogy csak mese, utána majd jössz 2040-el, mi? :D
ápr. 21. 17:13
 36/74 anonim ***** válasza:
100%

Egy kérésem van. Mutasd azt a leleplező bizonyítékot, ahol a világ nagyjai beismerik, hogy globális népirtást akarnak végrehajtani.

ápr. 21. 17:14
 37/74 anonim ***** válasza:
0%
2015-ös Új világrend nemzetközi konferencia. Megtalálod. Minden jót.
ápr. 21. 17:16
 38/74 anonim ***** válasza:
100%

Linkeld a videót, és azt, hogy hanyadik percnél hangzik el.

ápr. 21. 17:19
 39/74 anonim ***** válasza:
Az oldal szabályzata nem engedi, mert felkavaró tartalom. Annyit segítek, hogy kijelölöd, hogy "2015 Új világrend nemzetközi konferencia" felpöccinted az ujjad, ha olyan a telód és ott is lesz előtted. Ha ez nem működik, kijelölöd, bemásolod, vagy szimplán beírod a keresőbe. Fogsz találni kapásból egy 22 perces részletet a konferenciából, ebben 19:20 perctől jön kb a téged érdeklő rész (erős népírtási szándék), de előtte is érdekes dolgok vannak, háborúk szükségessége az új világrend miatt, világkormány alapjainak kiépítése stb. Ha érdekel, a 7 órás egész kongresszust is megtalálod, eredeti nyelven. Azt tudom még felajánlani neked, hogy elküldöm privátban. Bár, aki ennyire rákattan egy anonim oldalon valakire, az csak nyílt terepen mer kommunikálni, privátban nem. Rajtad múlik. Szép napot.
ápr. 21. 17:41
 40/74 anonim ***** válasza:

"7 órás egész kongresszust"

Bocsánat, konferenciát.

ápr. 21. 17:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!