Szerintetek igaz lehet az, hogy két nemzedéken belül kipusztul az emberiség?
"A világ vezetői a WEF elveit követik"
Ez már kapásból egy mese, amit te költesz hozzá. És ugyanezen bukik el az összes további érved is. Fogsz egy-egy ényleg valós tényt, de olyan nevetséges meséket kanyarítasz köréjük, amiket semmivel sem tudsz soha bizonyítani. Mire jó ez?
#49-#50
"De, kifogás az mindig van."
Részedről van kifogás. A lényegre nem válaszolsz, terelsz. Majd beszélgetünk privátban, ha választ adsz a kérdésre, vagy érdemben reagálsz arra, mit írtam.
"Tipikus Gyakoris troll az ilyen..."
"Ennyit tudtok felmutatni, azt is csak nyílt terepen, privátban meg se próbáljuk a normális hangnemet megütni, mert azt már nem, csak itt, csak lealázva a másikat. Értelmes ember nem így kommunikál, azért hívtalak volna privátra."
Én végig normális hangnemet ütöttem meg veled szemben, egyszer nem hazugoztalak le, vagy becsméreltelek.
"Mutatok egy egyszerű példát, ami kicsit rávilágít, mekkora kakit építettek körénk..."
Ezek érdektelenek számomra. Tipikus terelés. A lényegre nem tudsz reagálni, hiába forszírozzuk a témát, és most idelinkeled ugyanazt a bejáratott 100 másik dolgot, amit mindig odanyomsz szinte minden kérdés alá, egy részük már nagyon nem is aktuális, az oltást már rég nem erőlteti senki, de ez ne zavarjon. Az külön tetszik, hogy az új nagy járványt a korábbi 2024-es dátum helyett kitoltad 2024-2025-re (nyilván mert eddig nagyon úgy alakul, hogy 2024-ben nem jön el az áhított járvány).
"Ám nem ő volt az egyetlen (YGL) Gates is elkotyogta, hogy lesz mégegy pandémia"
Nemá. Hát én is elkotyogom, hogy lesz még pandémia nem is egy, hanem több száz. És ehhez YGL Gatesnek sem kell lennem. :D
Az irományodban benne van egyébként pont az is, amiről szó van:
"2015. március 9. Új Világrend nemzetközi konferencia. Az új világrend miatti háborúk szükségességéről, a világ újra felosztásáról, a világkormány kialakításáról és a népírtási szándékról."
Nagyon jó, így maradhatunk a témánál.
Tehát hol is van konkrétan, ahol a világkormány, vagy annak egy kompetens tagja beismerni, hogy emberirtást akarnak végrehajtani a Föld lakosságán? Szó szerint idézd a behivatkozott videóból.
#51 Ez az értetlenkedés már tényleg fárasztó baszki. Kimásolom a belinkelt cikkből...
"A Világgazdasági Fórum, a WEF által szervezett Young Global Leaders (Fiatal Globális Vezetők) nevű tanfolyamról van szó, amelyet Klaus Schwab, a WEF elnöke indított el még 2004–2005-ben. A tanfolyamra a világ minden tájáról hívnak meg olyan, a WEF vezérkara által tehetségesnek és persze a Great Reset (nagy újraindítás) nézetei iránt elkötelezett fiatalokat, akiket egy éven át különböző összejöveteleken tanítanak, oktatnak egy olyan szép új világra, amely a globális elit érdekeit, céljait és szándékait követi.
A kulcsszavak a következők: világkormányzás, a vállalati és a pénzügyi szféra behatolása az államba, a technokrácia által az irányítás átvétele, ezzel a nemzetállami szuverenitás megszüntetése, világtársadalom alkotása kevert népességekkel, negyedik ipari forradalom, melynek legfontosabb elemei a robotizáció és a transzhumanizmus, azaz az ember és a gép egyfajta összekapcsolódása, az ember „tökéletesítése” és ellenállásra képtelen végrehajtó eszközzé degradálása. A sor folytatható.
Klaus Schwab egy néhány évvel ezelőtti nyílt beszélgetésben azt mondta, hogy az új korszak politikai elitje már az ő tanfolyamairól kerül ki, s kiváló példaként nevezte meg Justin Trudeau kanadai miniszterelnököt, aki szerinte a jövő politikusgenerációjának egyik legjobb képviselője, s úgy tudja, kormánya tagjait is a WEF-ben tanult alapelvek mentén választotta, választja ki. És ebben nem téved az elnök..."
És lám, a kimásolt szöveged sem támasztja alá az általad hozzáköltött mesét, miszetint "A világ vezetői a WEF elveit követik"
Valahogy nem leptél meg...
Akkor mégegyszer.
"A tanfolyamra a világ minden tájáról hívnak meg olyan, a WEF vezérkara által tehetségesnek és persze a Great Reset (nagy újraindítás) nézetei iránt elkötelezett fiatalokat, akiket egy éven át különböző összejöveteleken tanítanak, oktatnak egy olyan szép új világra, amely a globális elit érdekeit, céljait és szándékait követi."
"nyílt beszélgetésben azt mondta, hogy az új korszak politikai elitje már az ő tanfolyamairól kerül ki"
Ennyire hülye nem lehetsz, hogy ezt ne tudd értelmezni...
"Szoktam ajánlani, hogy kezdésnek a Monopoly és az Új norma dokumentumfilmet nézze meg, aki megakarja éretni."
A Monopoly-t és az Új norma dokufilmekben van a beismerés világkormány vezetőitől, hogy népirtást akarnak végrehajtani?
"Pedig azért valljuk be, ez nem kicsit fontos tényező és abszolút nem terelés, hanem kulcsfontosságú szempont."
Én nem akarok ilyen részletekbemenően belemenni egyelőre, engem csupán a beismerés érdekel népirtást illetően a világkormány részéről.
"Ha nem akarod megérteni, arról nem én tehetek. Viszont akkor ne pazaroljuk egymás idejét."
Én a beismerést akarom hallani. A 2015-ös világkongresszust adtad meg forrásként, hogy 19:20-tól van az engem érdeklő rész. Én erre reagáltam, hogy mi a probléma a forrásoddal (figyelmen kívül hagytad), majd a másik kommentelő is elmondta, hogy mi a baj a forrással. Te ere azt mondta, hogy olvasni tudni kéne. Hát akkor írd már szó szerint, hogy mit értelmeztél úgy, hogy a Világkormány beismeri, hogy népirtást tervez.
"A Monopoly-t és az Új norma dokufilmekben van a beismerés világkormány vezetőitől, hogy népirtást akarnak végrehajtani?"
Bemutatja, mit tettek eddig velünk a fejesek. Milyen gusztustalan világban élsz. Meghallgathatod az ő elveiket. Ez nem csak a népirtásról szól, nem érted?
"Én nem akarok ilyen részletekbemenően belemenni egyelőre, engem csupán a beismerés érdekel népirtást illetően a világkormány részéről."
Pedig belekéne, mert csak így fogod megérteni.
A többi részére meg... Van egy globális terv 2030-ig. Ennek része a világkormány (még nincs, ne írj hülyeséget) és a népirtás többekközt. Erről a csodás kis új világrendről van a konferencia. Mint ahogy említettem, minden globális vezető YGL diák, a miniszterelnökök is. A maláj miniszterelnök is, akit láthatsz a 22perces részletben. Ők tudják, mi a terv, a WEF elveit követik, ezekről a dolgokról csinálnak szimulációkat, felkészítő előadásokat, kongresszusokat, konferenciákat. Ők ha megérted, ha nem, beépített emberek. A maláj miniszterelnök nem akarta mindezt, de a terv adott, félreálltak, lemondtak rólunk és ha kell, erőszakkal fognak kiírtani bennünket. Erről szól a konferencia.
"Ez nem csak a népirtásról szól, nem érted?"
De számomra ez a leglényegesebb pont, a legnagyobb butaság. Te azt állítod hogy az évtized végéig emberek milliárdjait irjták ki, csak pár száz millió marad. Mindennek idáig semmi nyoma, és semmivel nem vagy képes alátámasztani. Pedig állítólag annyira nyíltan csinálják, annyira nyíltan beszélnek róla...
Mégis a legerősebb bizonyítékod erre, hogy egy holdkóros manus arról beszél, hogy szerinte ki akarnak minket irtani. De holt komolyan gondolod, hogy 2030-ig ki lesz irtva az emberek nagy része.
Mit fogsz mondani, ha 2030-ig nem lesz semmi, és ugyanúgy 8+ milliárd ember lesz a bolygón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!