Szerintetek igaz lehet az, hogy két nemzedéken belül kipusztul az emberiség?
Belinkelem akkor én.
https://www.youtube.com/watch?v=v7Z8UM2NIrs
"19:20 perctől jön kb a téged érdeklő rész (erős népírtási szándék)"
Semmiféle beismerés nincs a világ nagyjaitól, hogy népírtást akarnak vérehajtani. Mahathir Mohamad, az akkori malajziai elnök beszél arról, hogy szerinte másoknak, a New World Ordert kitervelőknek vannak népirtási szándékaik, de ez részéről csak rágalmazás. Semmiféle beismerés nem hangzik el a videóban semmiféle kompetens embertől, hogy: "Emberirtást akarunk végrehajtani". Ilyesmiről szó nincs.
"Bár, aki ennyire rákattan egy anonim oldalon valakire, az csak nyílt terepen mer kommunikálni, privátban nem."
Dumáltunk már privátban is.
Miért szeretnél privátban dumálni? Biztosan más is kíváncsi a beszélgetésünkre. Nincs titkolnivalóm, beszélgessünk nyíltan itt, hogy mindenki okuljon belőle.
Megkerestem, odatekertem, de semmiféle népirtási tervről nem beszélnek. Szóval miért is hazudozol itt nekünk?
Mit olvasni? A másik kommentelő ezt kérte tőled:
"Mutasd azt a leleplező bizonyítékot, ahol a világ nagyjai beismerik, hogy globális népirtást akarnak végrehajtani."
Erre nemhogy még annyira sem tellett tőled, hogy belinkeld amiről magyarázol, de kiderült hogy amiről magyaráztál, az sem támasztja alá a hazugságaid. Tehát?
Semmi kifogás nincs. Csak nem értem miért akarsz privátban beszélni? Ugyan mi berezelni valóm lenne a priváttól? Neked van okod privátra váltani, hogy ne kelljen felsülnöd nyilvánosan.
"Olvasni esetleg, ha tetszene.."
Le tudnád írni esetleg szó szerint, hogy a videóban hogyan ismerik be, hogy embereket akarnak irtani?
De, kifogás az mindig van. Tipikus Gyakoris troll az ilyen, akinek csak a másik nyilvános lejáratása a lényeg. Kész röhej, hogy mostmár szinte mindenhol kimondják, mekkora rohadék az elit, Schwab-ék is tök őszinték, de én vagyok a hülye, meg a hazug. Ennyit tudtok felmutatni, azt is csak nyílt terepen, privátban meg se próbáljuk a normális hangnemet megütni, mert azt már nem, csak itt, csak lealázva a másikat. Értelmes ember nem így kommunikál, azért hívtalak volna privátra. Nyilván egyértelmű volt, hogy visszautasítod. Mutatok egy egyszerű példát, ami kicsit rávilágít, mekkora kakit építettek körénk szándékosan. Random cikk, Schwab YGL (Fiatal Globális Vezetők) diákjairól.
Nos, mint olvashatjátok, még Schwab is őszintén bevallja, hogy a jelenlegi miniszterelnökök (is) az ő keze alól, az ő tanfolyamairól kerültek ki. A világ vezetői a WEF elveit követik. Ez eddig megvan? Mit csináltak a világ vezetői az elmúlt években? Covidnál néhol brutál korlátozásokat vezettek be, Putyin háborút indított, Netanjahu háborút indított, Orbánról meg ne is beszéljünk (ő 93-mas évfolyamú YGL diák). Közben ugye 2020-ban a WEF "világmegváltó" tervvel állt elő, ezt követik a globális vezetők, hiszen pont azért vannak ott, ahol, mert a WEF elveit követik. Nem én állítom, ott a cikk is, direkt ERRŐL. Közben ŐK állítják, hogy tömegmanipulációt csinálnak, nincs szükségük az emberiség döntő többségére, a coviddal szoktattak a saját megfigyelésünkhöz, génmanipulált, transzhumán lényeké a jövő stb. Jó fejnek tűnnek?
ŐK azok, akik a következő pandémiáról beszéltek, mikor még a covid sem ért véget. Nem én vagyok, aki bárkinek is ártani akar. Ponthogy segíteni szeretnék, de érvényesülni sem hagytok. Mintha még mindig tabu lenne baszki... Miért? Meddig játszuk még, hogy nincs szar a palacsintában?
Se a magyar médiában, se a külföldiben nem védik be őket, sőt, elég erősen ébresztik. De a Gyakori, az márcsak Gyakori...
Nem én sültem fel, már bocs. Te nem érted a világ működését. Ezért viszont nagyon nem én vagyok a hibás. Nézd csak, én ilyen feljegyzéseket, tájékoztatásokat csináltam anno, hogy más is könnyebben átlássa a helyzetet. Úgy nézek ki, mint aki nincs képben? Mint aki totál sötét? Ezek a dolgok mindenki előtt történtek, mindenki láthatta, mindenki hallhatta. Mindenki tudNA tájékozódni. Szóval ne vessz belém, semmi értelme.
"2010. YGL Bill Gates úgy hivatkozott a jövőre nézve hogy "az oltások évtizede".
2012. Global Future 2045 kongresszus, Moszkva. A terv az, hogy létrehozzák az "új embert", kiborg és hologram testek váltják fel a hús-vér embert 2045-re.
2015. március 9. Új Világrend nemzetközi konferencia. Az új világrend miatti háborúk szükségességéről, a világ újra felosztásáról, a világkormány kialakításáról és a népírtási szándékról.
2015. szeptember, az ENSZ elfogadta a 2030-ig tartó fejlődési menetrendet:
2016. A Wold Economic Forum közzéteszi a Great Reset promó videót. Amit aztán évről évre feltesz, több nyelven is, illetve több videóban szerepel az újrakezdés, mint egyetlen lehetőség a bolygó és az emberiség "megmentésére". "Nem lesz semmid, de boldog leszel.." Ennek elkezdésére tökéletes fegyver egy globális probléma, mondjuk egy világjárvány.
2018. A koronavírusokkal foglalkozó Vuhani virológiai labor megalkotott egy mesterséges vírust, 96-97%-ban egyezik a coviddal (khmm), illetve az amerikai adófizetők pénzéből tették fertőzőbbé, amit a NIH is elismert, illetve Fauci bíróság előtt is volt. Nem volt semmiféle denevér, meg tobzoska.
2019. április. Covid beharangozására való felkészítő előadás. (Fentebb láthatod a dokufilmben) Marc Van Ranst (belga közegészségügyi orvos, Katholieke Universiteit Leuven és a Rega Orvosi Kutatóintézet virológiai professzora, influenza járvány felkészülési tervező, covid közegészségügyi kockázatelemző és a Coronavirus Tudományos bizottság tagja) Chatham House-i előadásán, saját maga magyarázta el, hogy hogyan csapta be a teljes belga lakosságot a H1N1-el és azon röhögtek a nézőközönséggel együtt, hogy milyen nevetségesen alacsony vírus miatti halálozással meg lehet vezetni az emberiséget és hogy kell felvezetni a vírus híreket, hogy fenntartsd a mesterséges pánikot és oltásra bíztasd az embereket. (Bezony már a H1N1 is mesterséges vírus volt, még cikket is dobok pluszban)
2019. szeptember. Eltűnt az internetről a Vuhani virológiai labor vírusadatbázisa, amely 15-17 ezer mintát tartalmazott.
2019. október 18. Covid főpróba. Event 201 koronavírus pandémiás szimuláció. Szemléltették, hogy egy pandémia esetén globálisan szükség van a társadalom birkaként való terelésére, folyamatos ellenőrzésére, kontrollra.
2019. október-november. A Vuhani labor több dolgozója kórházba került, covidszerű tünetekkel, egy dolgozó pedig "kiesett" az ablakon, mikor megakarta akadályozni a vírus kijuttatását a laborból.
2019. december. Első hivatalosan rögzített covidos esetek. Közben a média erősen torzított a valóságon a világ felé. Ugye emlékszünk még a kínai utcákon hirtelen összeeső és "meghaló" emberekre?!
2020. március 11. Covid világjárvánnyá nyilvánítása a WHO által. El sem érte a világjárvány kijelentéséhez méltán szükséges fertőzésszámot, de hát világjárványnak tervezték, így az is lett belőle.
2020. június. A World Economic Forum/Világgazdasági fórum/ 50 éves évfordulója. Mivel 71-ben alakult, így valójában csak a 49. lett volna, de a kerek szám jobban mutat egy ekkora döntés kihirdetésénél. Ekkor közölte Schwab ország-világ előtt, hogy elindítja a Great Reset projektet, vagyis az Új Világrendet. Ez a program 2020-tól 2030-ig tart, tehát egy évtized. A Great Reset pár fontos eleme, mesterségesen előállított, "fenntartható", laborban készülő műhús, mesterségesen, génmódosítással előállított élelmiszerek bevezetése, világkormány, készpénz eltörlése, virtuális valuta bevezetése, fosszilis energia kivezetése (Fit for 55, eu-s kormányzati oldalakon is megtalálod), magántulajdon eltörlése, globális, digitális személyazonossági rendszer, megfigyelő állam, teljes társadalmi reform és kontroll (kínai társadalmi kreditrendszer kialakítása globálisan) és a 4.ipari forradalom, ami többekközt génmódosítást és transzhumanizmust jelent.
2020. július 9. megjelent Klaus Schwab Covid-19 The Great Reset könyve. Míg a világ egyik fele pánikolt, hogy ne haljunk meg a vírusba, a másik fele meg a munkahelye, megélhetése, szabadsága, családja miatt ment ki tömegesen az utcára globálisan, az arcába vízágyút és könnygázt kapva, mert kuss a neved, engedelmeskedj, Schwab bácsi dörzsölte a tenyerét. Míg vártuk a világmegváltó oltást, ami után lepattan rólunk a vírus (vagy mégse), addig Schwabnak tökéletes ötletei támadtak a covid utáni időszakra, amit hipergyorsan le is írt egy könyvben. Kicsit gyorsan sikerült megírnia és kiadnia a könyvét, ahhoz képest, hogy a covid akkor még csak pár hónapja volt világjárvány. Nyilván a covid időzített bomba volt, a könyv meg jóval előbb kezdett íródni.
2020. december 8. A 90 éves brit Margaret Keenan a világon elsőként megkapta a covid elleni oltást. (Mo-n december 26.-án adták be az elsőt)
2021. március, majomhimlő pandémiás szimuláció.
("Brinia” nevű országban jelent meg 2022 május közepén. A szimuláció szerint a vírust mesterségesen alakították ki egy biolaborban, amelyet viszont nem őrizték eléggé, és ezáltal egy terrorszervezet hozzájutott a vírushoz, majd bejuttatta azt az országba.) (Eközben 22.májusában valóban belengették a majomhimlőt, mint lehetséges következő pandémia)
2021. június. (YGL) Viktorunk kijelentette, hogy az előttünk álló évtized a járványok és a tömeges migráció korszaka lesz. A járványok évtizede. Micsoda jós, így a Great Reset évtizedében. Ám nem ő volt az egyetlen (YGL) Gates is elkotyogta, hogy lesz mégegy pandémia, sőt azt is, hogy más lesz, nem koronavírus jellegű.
2021. november "Előbb vagy utóbb (!) mindenki rá fog jönni, hogy vagy beoltatja magát, vagy meghal." - O.V. interjú. (Akár erőszakkal is, lásd 2015-ös nemzetközi konferencia)
2022. Február 24.-én elkezdődött az orosz-ukrán háború, azóta is tart nyilván.
2023. 3 évvel a covid és egyben az új világrend elindítása után már elég szépen látszik a rombolás és az építés is, lassan minden téren. Harari szavaival élve, a válságokat ki kell használni, mert ilyenkor az emberek olyan dolgokba is belemennek, amibe amúgy sohasem tennék.. Alakul már a migráns áradat, a CBDC bevezetése publikációban is elérhető, mint láthatod külföldi médiában már a gyerekeknek szánt elmebeteg szexuális jellegű "tantervébe" is nyerhetsz belátást, ahogy az időjárás befolyásolásába is, globális mérgezésekbe stb. Nem titok már semmi, csak annak, aki nem akar ezekről a dolgokról tudomást venni.
2024. Global Pandemic Treaty/globális járványszerződés 3. fázisának elfogadása. Ennek lesz a célja a totális kontroll kiépítése. Ehhez ismét kell egy pandémia, amit 2024-2025-ben meg is kapunk valószínűleg. Egyébként a kövi pandémiára való felkészülés már rég elkezdődött, animációk vannak a spéci járványügyi elkülönítőkről, többemberes koporsók stb várják a "váratlan" pandémiát. Itt lesz majd bevezetve a digitális azonosító, a CBDC, mindez a védettségi kártya funkciójából indulva. Ez sem általam lett kitalálva, jó régóta be lett már lobogtatva mindegyik. A következő pandémiánál már a WHO veszi kezébe a dolgokat globálisan (WHO GPT, globális járványszerződés)."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!