Irodai munkásként mennyivel jobb dolgozni, mint fizikai munkásként?
Embere válogatja, van, aki jobban szeret emberekkel foglalkozni, vagy jönni-menni, mint irodában üldögélni.
"egy fizikai munkás meg kevesebbet keres."
Ez nem feltétlenül igaz, sok fizikai munka van, ami jobban fizet, mint az alacsonyabb hozzáadott értékű irodai munkák.
Egy kamionsofőr, egy jó szaki, vagy akár egy gyári operátor is sok esetben jobban keres, mint valami egyszerű irodai adminisztrátor.
Ja, irodai munkával az keres jól, aki bonyolult feladatokat végez, nem csak emaileket olvasgat meg kinyomtat néha ezt-azt. Ezek az egyszerű irodai melók BP-n is örül az ember, ha 350 nettót fizetnek. Ennyit meg bármelyik gyári munkás is megkap itt.
Ücsörgős melósok közül IT-sek keresnek jól, meg esetleg tapasztalt marketingesek, salesesek, stb de tényleg azok, akik már benne vannak legalább öt éve és fel tudnak mutatni eredményeket.
A második vagyok. Ha érdekel 350-et keresek kezdőként és lassan 1 éve vagyok ott. Kerestem már egy kicsivel jobban is de azt szellemileg már nem bírtam.
Van 2 építőipari szakmám is, ha úgy tartja kedvem akkor elmegyek abba dolgozni és ott megkeresem a napi 20-25 ezret. De mivel nem akarom szétcseszni se a térdem se a tüdőm (mert úgyis később innám meg a levét) ezért ink ülök kevesebbért az irodában.
Ha neked nem felel meg a jelenlegi fizetésed/munkahelyed akkor előtted a lehetőség keresni másik helyet. Ha gondolod kimész külföldre takarítani és megkeresheted a 800ezret is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!