Betanított munkásként postán vagy gyárban jobb elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 10. 21:41
1/7 anonim válasza:
szerintem ez szubjektív.
Gyárban, ha birod hogy akár csak 8 osztályt elvégző emberek vesznek körül és 3 műszak van, akkor a gyár.
Postán legalább ezektől az emberektől egy plexi lap elválaszt. Nincs annyi műszak, cserébe emberekkel kell foglalkozni.
A fizetésről meg nem tuok nyilatkozni.
2/7 anonim válasza:
Postan netto 120at kapsz, a gyarban ennek a duplajat, cserebe nincs eleted a 3 muszak miatt.
3/7 anonim válasza:
Posta, ha ki akarsz ebből a fosból törni. Mert amellett tudsz tanulni és kevésbé leszel fáradt utána.
Amúgy 220-250 körül lehet keresni levélválogatással meg ilyenekkel a postán.
4/7 anonim válasza:
levélválogatással max. minimálbér
ha jól akarsz a postán keresni, mindenféle xart rá kell tukmálni az emberekre. sorsjegy, biztosítás, csokoládé.
az ügyfél emiatt megutál.
ha nem teljesítesz, a főnök utál meg..
ne menj oda, én tavaly hagytam ott őket emiatt
5/7 anonim válasza:
Dolgoztam postán, láttam a bértáblát br 220-at a postai osztályvezetők keresnek csak szólok..
6/7 anonim válasza:
Apósom a postán dolgozik. A járvány közepén, mikor felmondtam a munkahelyemen, ajánlott átmeneti melóként 220 nettós állást a postán, mert ott mindig van hely. Van náluk egy csomó diák meg idősebb is. CsAk sZóLoK...
7/7 anonim válasza:
Inkább hiszek annak, amit láttam, mivel én csináltam a munkabéres papírokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!