Aki Greenfox és hasonló képzésre járt, annak lendített az életén a képzés elvégzése? Sikerült elhelyezkedni jobb pozícióban mint a tanfolyam elkezdése elött?
Egy ismerősöm járt a Greenfox-ba, ő simán elhelyezkedett utána, mivel kötelező volt letöltenie 1 évet egy random cégnél. Aztán amikor a hűségidő lejárt, akkor tovább is állt, és most is fejlesztő. Teljesen megérte neki, azt mondta, de minden ébren töltött percében tanult.
Egy másik ismerősöm az A&K Akadémián tanult, ott nem volt ilyen kötelező hűségidő, ő rögtön oda ment, ahova akart dolgozni, és ő is azt mondta, hogy nagyon megérte, szerette a helyet, meg az egész tanfolyamot. Én akkor ismertem meg, amikor épp végzett ott, és komolyan sajnálta, hogy vége van.
Szerintem, ha tudod mit akarsz, és tudod, hogy bele teszed a melót, akkor van értelme egy ilyen sulinak. Ha csak a sulitól várod, hogy majd "megvált", akkor csalódni fogsz. Akármelyibe mész, kva sokat kell magadnak is beletenned, gyakorolni éjjel-nappal. Ez amúgy igaz lenne egyetem mellett is, programozni otthon tanulsz meg igazán, meg amikor már csinálod.
A másik oldalról tudok nyilatkozni:
amerikai multi, a csapatunkba most vettünk át két CodeCool-ost juniornak, miután letöltötték a 6 hónap gyakorlati időt. (CodeCoolnál hat hónap, eddig nem a cég finanszírozza).
Nagyon lelkes, ügyes juniorok lettek belőlük.
Nem tudom mennyit kerestek előtte, de az bruttó 460-500 közötti kezdő fizu amit adni tudunk minden bizonnyal lényegesebb jobb mint ahonnan jöttek.
Bevallom meglepődtem a pozitív kommenteken. Mivel nincs tapasztalatom velük így csak ismerősökön keresztül hallottam történetket de mindig bennem volt, hogy nem hiszem, hogy ténylegesen ennyire rossz lenne, inkább ő nem fekteti bele azt az energiát ami szükséges.
Ugyan nekem nem aktuális, de örülök,hogy pozitív tapasztalattal végeznek az emberek és szakmailag is van esélyük elhelyezkedni, tovább tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!