Irodai munkásként mennyivel jobb dolgozni, mint fizikai munkásként?
Jobb?
Irodán nem csak teszed veszed a papírokat meg nevetgélsz. Persze ha asszisztens vagy max akkor.
Engem személy szerint egész nap szétb*sz az ideg. Milliméterre dolgozok, ha véletlen benézek valamit úgy megy ki a gyárba gyártásba akkor nem az ottani kétkezi munkást baccák le hanem engem. Én felelősségem nem az övé. Rajtuk sokkal kevesebb van mint rajtam.
Tudod te milyen egész nap 100%-on pörgetni az agyad, logikázni, matekozni?
A gyártósoron meg max testileg fáradsz le ami sokkal jobb mert alszol egyet aztán minden ok, a szellemi fáradságot 1000x nehezebb kipihenni.
Gyári munkásként amint letetted a lantot nem pörög az agyad tovább azon amivel nem végeztél vagy megakadtál benne, irodain fog… nem tudok olyanról aki otthon is ne agyalna a dolgokon, hogy azt a projektet mégis hogyan és mint kellene, hogy jó legyen..
Tény, hogy nyáron hideg télen meleg az iroda és ülsz egész nap. De itt inkább szellemileg vágod szét magad. Sokkal stresszesebb mint egy gyári meló ahol nyomkodsz 4-5 gombot egész nap.
De ha megvan az eszed hozzá diploma nélkül is kapsz ilyen munkát mint az enyém, szóval hajrá próbáld ki és utánna írj egy szép választ.
Mindig azok vágyakoznak az iroda után akik még sose ültek bent és csak kívülről látják a dolgot. Bent teljesen más mint külső szemlélőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!