Ha evente 4 millio ft-ot felreteszek, az mar jo?
Csak kivancsi lettem, valoban sok-e az evi 4 millio ft felretett penzem, mint ahogy mondjak nekem ismeroseim.
Nem hazudok, tenyleg 4 milliot teszek felre evente.
De ha szerintetek kamuzok es itthon Magyarorszagon tenyleg a lakossag 80%-a nem tud ennyit felretenni, akkor csak szep eredmeny.
🙏🏻🙏🏻🙏🏻👍👍
a magyarok ŐRÜLTESEN csóróak
más országokban ezt el se hinnék, hogy hogyan tud az ország háromnegyede nemhogy megtakarítani, de napról napra élni
Ha ezt az infót ilyen szinten megosztod az ismerősi/családi körben, az sztem elég nagy hiba, de persze ez már a te dolgod. Csak majd ne csodálkozz ha esetleg bombázni fognak "jótanácsokkal" hogy mit kellene csinálnod a megtakarításaiddal vagy hogy ugyan adjá' már 1-2 milla kamatmentes kölcsönt valakinek, aki becsszóra köv. hóelején megadja :)
Igen, már önmagában jó dolog a megtakarítás, sokkal jobb, mint a hitel.
Ugyanakkor relatív fogalom, nem mindegy mihez képest nézzük? Az évi 2 milliónál kétszer jobb, de mi a cél?
Ha felújítani akarsz valamit, ingatlant pl, akkor egész jó.
Az sem mindegy , mi volt az eredeti célod. Ha több megtakarítás volt, akkor ahhoz képest nem annyira jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!