Ha félreteszem a citromhéjat akkor később még le tudom reszelni vagy lereszelve tegyem félre?
Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni egy citromos tortát és citrom lekvárt is. A lekvárhoz 3 napra be kell áztatni egy kiló citromot a héja nélkül, a citromos krémbe meg úgyis kell citrom héj. A lekvár is a tortába menne és nem szeretném kidobni a citromhéjat. Gondolom kiszárad három nap alatt, de tudom valahogy hidratálni, hogy reszelhető maradjon? Vagy reszeljem le előtte és inkább úgy tegyem el?2023. okt. 15. 10:50
1/3 anonim válasza:
Cukorral elkeverve hűtőben sokáig eláll kissebb befőttes üvegben
2/3 anonim válasza:
Nyugodtan fagyaszd le, úgy a legkönnyebb reszelni. Nem csuklik-nyeklik, nem folyik le a lé a bokádig, és a kesernyés fehér rész sem reszelődik le.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. okt. 15. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!