Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek min változtassak vagy mit mondjak neki? Ebből még lehet valami ha félreteszem a gátlásaim?
Van egy fiú akivel már több hónapja minden héten elmegyünk randizni, elég furák vagyunk mind a ketten azonban totál egymás ellentétei, és számomra ez elég izgalmas, mivel sokat vitatkozuk de ez az a jó vitatkozás. Még régebben azt mindtam neki, hogy egyenlőre nem szeretnék semmi komolyat mert erre nem állok készen, ez valószínűleg azért volt mert berezeltem meg amúgyis nagyon sok a gátlásom és nehezen megyek bele akármibe is, még nem is volt barátom. Egy ideje úgy érzem elkezdtem érezni valamit, ezt nyilván ő is érzi, ezért általában amikor találkozunk kb a találkozó felénél megkérdezi, hogy átkatolhat e és egyebek, nagyon nagyon zavar hogy mielőtt bármit tenne megkérdezi, hogy ezt teheti e, mire én általában azt mondom, hogy persze, csak ezek után a kérdések után teljesen más a hangulat nem érzem jól magam és úgy gondolom hogy kötelességének érzi hogy most megtegye miközben lehet nem a megfelelő pillanatban csinálja. Nem szeretném ismét elutasítani mivel tény hogy tetszik, csak ezekkel a dolgokkal megrémíszt és nekem nem mennek ilyen gyorsan a dolgok, vagyis lehet mennének ha nem lenne ő is ilyen bizonytalan. Kedves fiú, sokat gondolok rá, csak nagyon mások vagyunk, ő is kicsit gyámoltalan és én még gátlásokkal is tele vagyok. Nem merek elköteleződni, pedig amúgysem szoktam kavargati arcokkal, szóval nem is értem magamat. Egyébként még nem csókolt meg.
16/L a fiú 17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!