Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min változtassak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy szeretethiányos és kevés önbizalommal rendelkező, 16 éves lány vagyok. Ez sajnos kihat az úgymond “szerelmi életemre” is.

Mivel még nem volt barátom, már vágyom egyre, akihez odabújhatok és elmondhatok neki bármit, aki odafigyel rám és meghallgat. Voltam már szerelmes, 2-szer, de a kevés önbizalmam miatt nem próbálkoztam, emiatt nem is lett semmi.

Udvaroltak is nekem páran, de vagy azért, mert túl fiatal voltam, vagy pedig azért mert a srác pár évvel idősebb volt, és a külseje sem fogott meg teljesen.

Mit tegyek, illetve min változtassak, hogy ne legyek önbizalomhiányos?

Akik ugyanígy voltak, és már van barátjuk, azok leírhatják, hogy hogyan jöttek össze.:)

A segítségeket és válaszokat előre is köszönöm, vagy itt, vagy pedig privátban!:)

2018. aug. 15. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Ne változtass semmin. Ez jó esetben elmúlik ha idősebb leszel :p Amúgy sokan gondolják úgy (köztük én is) hogy a kissé félénk lányok a legcukibbak :3

Tisztelettel, the forever alone guy (16/f)

2018. aug. 15. 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Te semmit :)

Majd lesz valami :)

Nyugi , fiatal vagy még :) majd alakul a dolog :)

2018. aug. 15. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Kezdj el tanulni, olvasni, művelödni.

Nekem ez adott egy kissebb önbizalmat, meg persze egy a korosztályomban kiemelkedő szókincset. Veszekedésnél nagyon jól jön.

2018. aug. 15. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj az önbizalmaddal hiszen érzed azt hogy kit szeretnél párodnak, van elképzelésed róla és aki nem ugorja meg azt a bizonyos lécet azt elutasítod.
2018. aug. 15. 22:41
 5/5 anonim ***** válasza:
81%

a szeretet hianyos bújós lányok szerintem pont az eseteim :)

szeretem, ha valaki vágyik rám és imádok bújni :)

az önbizalommal nem tudsz sokat kezdeni, próbáld elfogadni magad

2018. aug. 15. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!