Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yuutanori kérdése:
Mit tegyek? Hogy változtassak magamon?
Figyelt kérdés
Mostanában az a legnagyobb próblémám, hogy 2 éve nincs barátom, mert szakított velem a volt pasim egy másik lányért. Egyedül élek és még tanulok is. Szépnek mondhatom magam,mert sok pasi legyeskedik körülöttem. De aki felkeltette az érdeklődésemet, abba nem vagyok szerelmes, csak szimplán szeretem őt. Ő is közeledik hozzám, ismerkedünk, de még nem érzem azt hogy járnék e vele. Egy éjjel kitört belőlem a "Nő" (nem feküdtünk le) amikor este volt egy kis romantika. Másnap azt sem tudtam hogy mit csináljak szégyenemben. Úgy éreztem magamat mint egy k.... Azóta kerülöm őt. Egyszerűen úgy érzem nem tudnék élni egy férfivel. Eddig azért nem foglalkoztam férfiakkal, mert nem voltam olyan helyzetben hogy tudjak valakivel foglalkozni. (Pl. Anyagi helyzet, szállás stb.)2017. dec. 28. 18:35
1/1 anonim válasza:
Szerintem nincsen semmi baj azzal, hogy egy picit romantikáztok. Nem kell kerülni meg lehet beszélni a dolgokat és utánna nem lesznek ilyen erzéseid.
Bocsi hogyha haszontalan válasszal szolgáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!