Mi a jobb: van egy hitelem,még két év,de újat akarok felvenni.700000ezer max. Hitelkiváltással vegyem fel, vagy simán, félreteszem belőle amit vissza kell a 'régire' fizetni, és úgy fizetem vissza. Így is úgy is ugyanannyit vennék fel,emiatt?
Figyelt kérdés
Olyan megjegyzést nem kérek hogy ne vegyem fel .köszönöm!2023. júl. 5. 09:33
1/8 anonim válasza:
Nekem csak hitelkiváltással engedtek újabbat felvenni. Ez a banktól is függ lehet.
2/8 A kérdező kommentje:
Elektronikusan venném fel, szerintem lehet. Nem magas a törlesztő
2023. júl. 5. 10:34
3/8 anonim válasza:
Ahogy 1-es is mondja, ezt nem te döntöd el hogy hogyan veszed fel. Ha nem találnak eléggé hitelképesnek a két hitel párhuzamos fizetésére, akkor nem fognak másik hitelt adni, csak úgy ha az újból azonnal kiváltod a régit.
4/8 A kérdező kommentje:
Volt egy hitelem, amit már kifizettem azóta és elektronikusan fel tudtam alatta venni újabbat.most megint van egy,( az, amit úgy vettem fel) azért gondoltam, ha ugyanannyi mint előzőleg, lehetséges újra felvenni ugyanígy
2023. júl. 5. 11:07
5/8 anonim válasza:
Milyen jövedelmet kell igazolni 700 millió Ft hitel felvételéhez?
6/8 A kérdező kommentje:
700 ezer.nem millió
2023. júl. 5. 15:24
7/8 anonim válasza:
"700000ezer"
Ezt írtad.
Ez 700 millió.
8/8 anonim válasza:
700 ezret felvenni hitelként? Vannak családok, akiknél ennyi a havi konyhapénz.
Pénzügyi alapszabály, hogy tartunk hathavi fizetésnek megfelelő biztonsági tartalékot. Az meg alapból több, mint 700e.
Neked miért nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!