Miért van mindenki fennakadva azon hogy nincs jogsim? 29F
Figyelt kérdés
A munkahelyemen is sokan ezt kérdezgetik, hogy miért nincs, miért nem akarom megcsinálni stb. Nem értem mi ezen olyan nagy durranás? Engem sose érdekeltek a kocsik, a vezetés, sose akartam jogsit. Meg nem kérdezgetek senkit olyanról ami nekem prioritás, neki pedig lényegtelen. Például én szeretek edzeni, nem bírnám elviselni ha elhíznék, sokan meg már korosztályomban hájpacnik, mégse kérdezgetem tőlük hogy mikor akarnak elkezdeni edzeni. Vagy ha valaki nem tud angolul, nekem az is fura, mert rengeteg információ csak angolul elérhető, mégse mondom neki hogy kezdjen el angolul tanulni. A jogsival meg mindenki úgy van mintha nem lehetne létezni nélküle. Ennyire nehéz elfogadni hogy valakit nem érdekel?2024. márc. 13. 20:11
51/52 anonim válasza:
#50: Kívánom, hogy emeljen fel gyakran és sokáig!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!