Miért van mindenki fennakadva azon hogy nincs jogsim? 29F
Figyelt kérdés
A munkahelyemen is sokan ezt kérdezgetik, hogy miért nincs, miért nem akarom megcsinálni stb. Nem értem mi ezen olyan nagy durranás? Engem sose érdekeltek a kocsik, a vezetés, sose akartam jogsit. Meg nem kérdezgetek senkit olyanról ami nekem prioritás, neki pedig lényegtelen. Például én szeretek edzeni, nem bírnám elviselni ha elhíznék, sokan meg már korosztályomban hájpacnik, mégse kérdezgetem tőlük hogy mikor akarnak elkezdeni edzeni. Vagy ha valaki nem tud angolul, nekem az is fura, mert rengeteg információ csak angolul elérhető, mégse mondom neki hogy kezdjen el angolul tanulni. A jogsival meg mindenki úgy van mintha nem lehetne létezni nélküle. Ennyire nehéz elfogadni hogy valakit nem érdekel?2024. márc. 13. 20:11
41/52 anonim válasza:
Jaja. Honnan tudod?
Hú de ritka undorító ember lehetsz. A sokadik neveddel ugyanazt nyomod. Magadat buktatod le te nyomorult. Neked ennyi az életed amúgy? :D Gondolom ha annyira szuper életed lenne, nem itt trollkodnál.
42/52 anonim válasza:
"Jegyeket, bérleteket! Ön is Uram, ott a székletfoltos ballonkabátban! Maga is fiatalember a 12 különböző kábítószer egyidejű hatása alatt! Hölgyem, igen, ön akinek az ikercsecsemői hangosabban sírnak, mint egy betontörő kalapács, láthatnám a jegyét. Fiatalember, legalább az ellenőrzés idejére kapcsolja le a zenét a mobilján!"
Jó lehet. :D
43/52 anonim válasza:
#29 az ilyen "urak" leginkább optikai tuningnak használják az autójukat. Az igazi uraknak sofőrjeik is vannak. Csak mondom.
44/52 anonim válasza:
Ja, mint ahogy nektek is van sofőrötök, nem? Buszsofőrötök. :D :D :D
45/52 anonim válasza:
Ó hamar csináltál új profilt. Láttam a másikat tiltották. Na erre is megy a jelentés!
46/52 anonim válasza:
Hamarabb csinálok új profilt, mint amennyit Te a buszra vársz.
47/52 anonim válasza:
Mondjuk eleve értelmetlen ezt a kérdést egy olyan oldalon feltenni ahol a válaszolók 90%-a ha teheti ki sem mozdul a panelből és még az is nyűg neki, ha a boltba kell lemennie :D
48/52 anonim válasza:
#46: Most nagyon keményet szóltál be! Biztos sokan adnak az ilyen senkik véleményére.
49/52 anonim válasza:
Megvettétek már az ehavi bérletet? Nehogy elfelejtsétek, még a végén nem engednek fel a buszra, aztán akkor még tömegközlekedni se tudtok majd... Na az milyen balszerencse lenne!
50/52 anonim válasza:
49# Bevetted a humorrépát?? 😆😆 Olyan kis vicceske vagy. 😉 Aki kocsival utazik, az sosem fogja átérezni, milyen felemelő érzés mondjuk vonattal, vagy metróval utazni.. 😎😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!