Miért van mindenki fennakadva azon hogy nincs jogsim? 29F
Figyelt kérdés
A munkahelyemen is sokan ezt kérdezgetik, hogy miért nincs, miért nem akarom megcsinálni stb. Nem értem mi ezen olyan nagy durranás? Engem sose érdekeltek a kocsik, a vezetés, sose akartam jogsit. Meg nem kérdezgetek senkit olyanról ami nekem prioritás, neki pedig lényegtelen. Például én szeretek edzeni, nem bírnám elviselni ha elhíznék, sokan meg már korosztályomban hájpacnik, mégse kérdezgetem tőlük hogy mikor akarnak elkezdeni edzeni. Vagy ha valaki nem tud angolul, nekem az is fura, mert rengeteg információ csak angolul elérhető, mégse mondom neki hogy kezdjen el angolul tanulni. A jogsival meg mindenki úgy van mintha nem lehetne létezni nélküle. Ennyire nehéz elfogadni hogy valakit nem érdekel?2024. márc. 13. 20:11
2/52 anonim válasza:
Én lefosom azt, aki ki van akadva, hogy nincs jogsim..
3/52 anonim válasza:
én pl ma nem dolgozam ezért reggel 9kor elindulta és 1 óra kocsikázás után már a pilisben csapatam biciklivel , ez jogsi nélkül nem sikerült volna
4/52 anonim válasza:
Mert manapság kb olyan alap dolog mint hogy érettségije van az embernek.
5/52 A kérdező kommentje:
Nagyon sok embernek nincs érettségije
2024. márc. 13. 20:25
6/52 anonim válasza:
Tőlem is sokszor kérdezik de mindig azt válaszolom nekik hogy ha ki fizetik szivesen le teszem a jogsit van aki nem is akarja le tenni valakinek meg nincs rá keret sosem értettem min kell ezen csodálkozni ha valakinek nincsen mindenkinek a saját döntése de vannak akik emiatt lenézik a másikat nem is értem ezeket
7/52 anonim válasza:
Igen, és természetesen anélkül is el lehet éldegélni. De sok helyzetben sokszorta több és jobb lehetőséged van vele. Érettségivel is, jogsival is.
8/52 anonim válasza:
Nekem sincs jogsim, de van két diplomám :D
Egyébként én úgy vagyok vele, hogy hihetetlen bamba tudok lenni, meg figyelmetlen is. Ez nem hiányzik a forgalomból, rengeteg potenciális gyilkos van így is az utakon.
9/52 anonim válasza:
Nincs jogsim.. És?? Munkát adok a buszsofőröknek. Mindenki jól jár. :))
10/52 anonim válasza:
Nekem meg van jogsim, de nem vezetek, mert utálom az egészet. Ezen is mindig fennakadnak. Baromi unalmas, hogy mindig mindenért magyarázkodni kell a beszólogató embereknek.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!