Miért van mindenki fennakadva azon hogy nincs jogsim? 29F
Mi hárman vagyunk testvérek, sose volt autónk!
Másrészt nem akar mindenki gyereket.
Egyébként sokan bele sem gondolnak, hogy nem mindenki alkalmas a vezetésre.
Az biztos, ha valaki nem akar vezetni, én azt nem bátorítanám, hogy vezessen.
Másrészt elég komoly felelősség, amikor volán mögé ülsz mások biztonságáért felelsz.
Nagyon sok figyelemzavaros ember van, van, aki munka után elfárad, nem arra vágyik, hogy koncentráljon, hanem pihenni akar, mentálisan kikapcsolni.
Van, aki munkán kívül nem jár sehová.
Egy hátránya van, a bevásárlás könnyebb, de csak ezért nem tartanék autót.
Nekem sincs jogsim, nem is szeretnék. Marhára nem érdekel ki mit szól, én nem merek vezetni.
30/f
"Idővel valamiért fog kelleni, [...]
Idős szülőt, nagyszülőt elvinni valahova, utazás, nyaralás, bevásárlás, én most egy kisebb teherautót kell kölcsönözzek, mert kell egy fürdőkád. :("
Na ha már ennyire belementünk, itt látszik, hogy akinek autója van, nem igazán tud elképzelni más lehetőséget. Bevásárláshoz van házhozszállítás. Kábé minden máshoz is, beleértve a fürdőkádat. Nyaralni vonattal megyünk, olyan helyekre, ami úgy kényelmesen elérhető, bőven elég a választék. Városon belül nagyrészt biciklivel megyünk, ha babakocsi kell, akkor villamossal. Mire a szüleim olyan idősek lesznek, hogy már nem tudnak vezetni, valószínűleg lesz önvezető autó. És mire én olyan idős leszek, hogy nem tudok gyalog menni, szinte biztos hogy lesz.
Az valóban igaz, hogy sokszor kényelmesebb lenne autóval. De többet nyerek azzal, hogy lazább, viszont kevesebbet fizető munkám van. Opció lenne néha autót bérelni, de ott tényleg kevés alkalom van, mikor ez a legjobb, legkényelmesebb megoldás. Azért meg már nem éri meg a jogosítvány a befektetett energiát.
Természetesen kialakulhat olyan élethelyzet, hogy ez megváltozik. Ha a gyerekem leesik a mászókáról és kerekesszékes lesz, már a kórházban elkezdenék utánanézni az autósiskoláknak.
jó hát lehet buszozni is, izzadtan, hugyban ülve, táskákkal, ahogy a menetrend épp kiadja
meg ki is lehet szállni a kényelmes klímás autóból, mint egy úr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!