Örökre egyedül maradni vagy benne maradni egy rossz kapcsolatban, melyiket választanád?
A "rossz" egyszerre tág kifejezés, és elég relatív is. Amit én így definiálnék, az lehet, hogy valaki másnak nem számítana rossznak, vagy akár fordítva.
Az örök egyedüllétet a kettő közül akkor választanám, ha azt párkapcsolati síkon kell érteni, bár lehet, hogy akkor is emellett döntenék, ha minden téren lenne az egyedüllét.
#14:
Jól van, döntsd el te, senki nem szól bele, hogyan cseszed el az életedet.
Én egyedüllét párti vagyok, az is vagyok már régóta és jól érzem magam. Persze lenne, akivel szívesen együtt lennék, de sajnos nem jön össze. Valami kompromisszumos szr kapcsolatba meg nem megyek bele csak azért, hogy legyen valaki. Volt nar, hogy nagyanyám mondta, hogy nem baj az, ha ilyen meg olyan, csak legyen, blablabla... Persze pont ő ad tanácsot, aki évekig bántalmazó kapcsolatban maradt nagyapámmal, aki sokszor agresszívan bánt vele. Majd pont tőle fogok tanácsot kérni ebben...
Én amúgy nem érzem rosszul magam, mert izgalmas életem van, párkapcsolati téren nem vagyok szerencsés, de minden nem jöhet össze az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!