Ha egy nőnek nem lehet kapcsolata és emiatt egyedül kell mozogni a a világban és szorongással küzd akkor elkerülhetetlen hogy zaklassák, a sors akarta így?
Nem tudom melyik rovatba kellene kiirnom ezt a kérdést.
Pánikhangulatban vagyok és most kijön belőlem
Ugye vannak olyan nők akik 20 évesen találnak egy part és utána velük vannak folyton
Itt a zaklatás kizárva
Vagy ha nincs is folyton kapcsolatuk, akkor sokuk egy kisvárosban el, valamilyen atlagosabb munkával, ott sem nagyon tudjak zaklatni.
Én sokáig külföldön tanultam, több országban is, majd több országban dolgoztam amíg le nem robbantam a pánikbetegség miatt
Tanulmányi útra többször mentünk, mentem olyan országba is ami első hallásra veszélyesnek tűnik.
Igazából a pánikbetegség miatt nagyon rossz a memoriam és rengetegszer agyalok azon hogy itt mi történhetett volna, innen elrabolhattak volna, volt hogy egyedül kellett megérkeznem, majd helyi vezető várt.
Volt hogy csoporttársakkal mentem bulizni több külföldön országban
Elfordultak fogdosasok, vagy olyan hogy egy férfi nem értett a szép szóból és nem hagyott békén.
Most elgondolkodtam hogy vajon a sors akarta hogy ilyen életem legyen és az hogy csinosabb vagyok is csak bajt hozott mert így mit is várok, nem lehetett megúszni zaklatások nélkül…
Normális dolog hogyha egy nőnek egyedül kell lennie férfi nélkül az oldalán, akkor zaklatni fogjak?
Normális hogy már magamat hibáztatom?
Nem kell magadat hibáztatni ezért, attól még, hogy együtt vagy egy férfival, az nem jelenti azt, hogy nem tudnának úgy is zaklatni, bár igaz, kevesebb eséllyel.
Én mondjuk azt nem értem, hogy ha "csoporttársakkal" mentél bulizni, akkor nem tűnt fel onnan senkinek sem, hogy téged éppen zaklat valaki? Még ha ehhez a csoporthoz is tartozott az illető, nem szóltál valakinek hogy "Help pls"? Amennyiben igen, akkor az elég szomorú.
Meg én igazából nem is vagyok benne biztos, hogy ez pánikbetegség, hanem inkább az, hogy kimondottan a férfiaktól félsz, bár nem ismerem a teljes kontextust, ez csak az én véleményem.
Senkinek nincs a homlokára írva, hogy van párja vagy nincs, és nyilván az is teljesen kizárt, hogy mindig az ember mellett legyen a párja! Bármelyik nőt (bár igazából férfit is, csak ez ritkább) zaklathatják. Az, hogy zaklatnak nem a te hibád, az a nem normális aki nem érti a nemet!
Mondjuk az nekem is fura, hogy csoporttársakkal voltál bulizni és nem védett meg senki vagy nem kértél segítséget.
"Normális dolog hogyha egy nőnek egyedül kell lennie férfi nélkül az oldalán, akkor zaklatni fogjak?"
Nem normális! Persze kinek mit jelent a zaklatás, az már máskérdés.
Mert, ha valaki után forgolódnak és be-be szólnak, az tud zavaró lenni. Persze lehet ennél durvább és enyhébb is. Mit írtam kinek, mit jelent a zaklatás és ki hogyan éli át ez. Mert ha a fogdosásra gondolsz, az zaklatás durván.
Épp egy másik kérdezők írta, hogy a barátnőéhez is odamennek a férfiak úgy, ha Ő ott van vele.
Igen mert tapintatlanok és bunkók sokan, csak a saját vágyaik érdeklik őket.
"Normális hogy már magamat hibáztatom?"
Nem feltétlen az.
Mert nem mindegy miért, miben hibáztatod magad.
Ha olyan dolog miatt, ami nem a Te "hibádból" következet be, akkor az nem normális.
Ha azért hibáztatod magad, mert nincsen kapcsolatod, férfi az életedben, az sem feltéten rajtad múlt.
Rengeteg embernek nincsen manapság kapcsolata. Én legalább öt ilyen embert ismerek. Nekik nem volt soha senki az életükben. Ez sem feltétlen csak az Ő hibályuk...
A pánik az meg rettenetes. Maikor népbetegségének egyike. Tudom én is szenvedtem ettől évekig és a gyógyszerekről a leállása sem volt egyszerű.
Igazából azóta vagyok meg rosszabbul mióta már a végét járja a betegségem
Csak 2 éve állt össze a kép, azóta kezdtem el ezotériával is foglalkozni
Rájöttem hogy áldozat vagyok, mint kiskoromban és egyszerűen az a sorsom hogy bántsanak, zaklassanak.
Ezért nem lehetett soha párom, ezért fütyülnek utánam az utcán, vagy jönnek utánam. Ezért ért többször fogdosas
Egyszerűen nem értem hogy hogy nem jottem rá előbb hogy minden irányítva van.
Tekintve hogy egy beteg, vallaskarosult családba születettem, gyerekkorom óta panikolos vagyok.
Nem értem hogy hogy mertem külföldön tanulni és ott egyáltalán kimenni az utcára
Egyszerűen képtelen vagyok eldönteni hogy az normális dolog e hogy nőként egy nem európai ország fővárosában elmegyek egyedül a boltba.
Eddig el mertem, most utólag úgy érzem valami vissza fog oda rángatni és elrabolnak….
Azért ha egy nőnek 20 évesen lesz párja és vele van akkor nem kell attól félnie hogy elraboljak
Nem tudom hogy más not mennyi zaklatás ér az életben, de nekem volt olyan hogy a saját házas fonokom kezdett ki velem(illetve akart) amit csak utólag fogtam fel.
Egyszerűen 2 éve már minden nap azon rettegek hogy mikor rabolnak el, vagy mi történhetett volna a múltban
Képtelen vagyok felfogni hogy egy ember főleg egy nőnek ekkora rettegésben kell élnie pláne ha ez a sorsa….
9 én meg sosem voltam kapcsolatban de nyilván ha van párod akkor már nem mehetsz el egyedül külföldre dolgozni, vagy ismerősökkel
Vagy új emberekkel bulizni pl…
Akkor szinte mindig a paroddal vagy tehat nem érhet zaklatás
Míg nekem sosem volt, így folyton egyedül kellett mozognom…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!