Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy nőnek nem lehet kapcsol...

Ha egy nőnek nem lehet kapcsolata és emiatt egyedül kell mozogni a a világban és szorongással küzd akkor elkerülhetetlen hogy zaklassák, a sors akarta így?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyik rovatba kellene kiirnom ezt a kérdést.

Pánikhangulatban vagyok és most kijön belőlem

Ugye vannak olyan nők akik 20 évesen találnak egy part és utána velük vannak folyton

Itt a zaklatás kizárva

Vagy ha nincs is folyton kapcsolatuk, akkor sokuk egy kisvárosban el, valamilyen atlagosabb munkával, ott sem nagyon tudjak zaklatni.

Én sokáig külföldön tanultam, több országban is, majd több országban dolgoztam amíg le nem robbantam a pánikbetegség miatt

Tanulmányi útra többször mentünk, mentem olyan országba is ami első hallásra veszélyesnek tűnik.

Igazából a pánikbetegség miatt nagyon rossz a memoriam és rengetegszer agyalok azon hogy itt mi történhetett volna, innen elrabolhattak volna, volt hogy egyedül kellett megérkeznem, majd helyi vezető várt.

Volt hogy csoporttársakkal mentem bulizni több külföldön országban

Elfordultak fogdosasok, vagy olyan hogy egy férfi nem értett a szép szóból és nem hagyott békén.

Most elgondolkodtam hogy vajon a sors akarta hogy ilyen életem legyen és az hogy csinosabb vagyok is csak bajt hozott mert így mit is várok, nem lehetett megúszni zaklatások nélkül…

Normális dolog hogyha egy nőnek egyedül kell lennie férfi nélkül az oldalán, akkor zaklatni fogjak?

Normális hogy már magamat hibáztatom?

2023. júl. 8. 17:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Elég fura elképzeléseid vannak a párkapcsolatokról... Tényleg keress fel szakembert.
2023. dec. 29. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!