Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik a jobb? Kapcsolatban...

Melyik a jobb? Kapcsolatban lenni vagy egyedül?

Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 17:50
A kérdező szavazást indított:
kapcsolatban
egyedül
28 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Csak ha elfogadható őszinte kapcsolatról van szó!
2022. júl. 3. 17:52
 2/15 anonim ***** válasza:
21%
Kapcsolatban,de külön.
2022. júl. 3. 17:54
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Egyedül, ha mérgező a kapcsolat és kapcsolatban, hogyha minden téren megfelelő a kapcsolat számotokra és szeretitek egymást.
2022. júl. 3. 17:59
 4/15 anonim ***** válasza:
70%

Jó kapcsolatban jobb lenni, mint egyedül. De jobb egyedül lenni, mint rossz kapcsolatban. Ha felmerül bármilyen esetben ez a kérdés, akkor jobb egyedül.

Én sokáig egyedül voltam (20 éves koromig) és nem azért mert nem volt lehetőségem, csak úgy éreztem egyik ilyen lehetőség sem lenne jó. Sosem bántam meg.

Azóta kapcsolatban vagyok, és nem szeretnék egyedül lenni, mert jó a kapcsolat. Ha rossz lenne, akkor nem félnék kilépni.

2022. júl. 3. 18:12
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó kapcsolatban jó lenni, rossz helyett viszont az egyedüllét sokkal jobb.
2022. júl. 3. 18:12
 6/15 Senior Séf ***** válasza:
13%
Őszinte legyek? A 60+ éven alatt sohasem voltam egyedül, és szerintem ez így természetes. Az ember társas kény, egyedól még veszekedni se tudsz egy normálisat, ha éppen emberevő hangulatban vagy. Örülni is sokkal jobban tudsz, ha van melletted valaki, aki örül az örömödnek. Aki kitalálta ezt a Pejoratív "kapcsolatfüggő" kifejezést, az csak erényt kovácsolt a saját kapcsolatteremtési tehetetlenségéből. Sajnos azonban jól hangzik, így bármennyire balgaság is, felkapta a média.
2022. júl. 3. 18:27
 7/15 Senior Séf ***** válasza:
29%
*lény, egyedül...
2022. júl. 3. 18:29
 8/15 anonim ***** válasza:
83%
Egyedül sokkal jobb, mint egy rossz kapcsolatban.
2022. júl. 3. 18:29
 9/15 anonim ***** válasza:
51%

"egyedül még veszekedni se tudsz egy normálisat"

HA azért kell egy partner, hogy legyen kivel veszekedni, akkor elég nagy baj van veled.

Egyébként én még életemben nem éreztem, hogy szükségem lenne valakivel veszekedni, akármilyen hangulatban voltam is, pedig több mint 60 éves vagyok.

2022. júl. 3. 18:31
 10/15 anonim ***** válasza:
96%

Kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatban ( hàzasságban) élni a legjobb szerintem, ahol a felek szeretik egymást. Nekem ez a tapasztalatom.

De nyilvánvaló, hogy egyedül mindenképp jobb, mint szar kapcsolatban.

2022. júl. 3. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!