Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik a jobb? Kapcsolatban...

Melyik a jobb? Kapcsolatban lenni vagy egyedül?

Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 17:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Boldog kapcsolat > egyedüllét > mérgező kapcsolat
2022. júl. 3. 18:58
 12/15 anonim ***** válasza:
96%
Jó kapcsolatban jobb, mint egyedül. Egyedül jobb, mint rossz kapcsolatban.
2022. júl. 3. 19:33
 13/15 Senior Séf ***** válasza:
0%

'HA azért kell egy partner, hogy legyen kivel veszekedni, akkor elég nagy baj van veled."

Tudtam, hogy jön majd valami kiskamasz és beleköt ebbe a mondatomba. Tudod, pajti, mindenkit utolér olykor egy bal lábbal kelés, egy meg nem érdemelt lebaszás, egy büntetőcédula, vagy bármi, ami felpaprikáz. Még nekünk pasiknak is, kiengedni a gőzt, nem beszélve a nőkről, akiknek etológusok szerint is evolúciós okokból szüksége van 5-6 hetente egy kis zsörtölődésre. Az is bizonyított tény, hgy a maga

2022. júl. 3. 19:37
 14/15 anonim ***** válasza:
62%

13-as: nem vagyok kiskamasz, hanem jócskán felnött (inkább idösebb korosztály), emellett nö is és NEM, soha nincs szükségesm zsörtölödésre meg veszekedésre, nagyon jól megvagyok anélkül is.

Ha valami bosszúság ér, akkor nem veszekedni kell, hanem másként megoldani, máshogy vezetni le a feszültséget.

Számomra egy párkapcsolatnak nem az az elönye, hogy VAN kivel veszekedni, hanem egész más és sokkal több.

Ha NEKED ez újdonság, akkor fogalmad sincs arról, milyen egy jó kapcsolat.

2022. júl. 3. 22:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
13. Az életben lehetnek rajtunk kívülálló problémák, de normális ember nem a párján vezeti le a feszültségeit. És nem kistini vagyok én sem. 12 éves kapcsolattal és abból 10+ év házassággal a hátam mögött írom ezeket. Szóval nagyon el vagy tájolva arról, milyen egy jó és boldog kapcsolat.
2022. júl. 4. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!