Örökre egyedül maradni vagy benne maradni egy rossz kapcsolatban, melyiket választanád?
Alapvetően úgy vélem, hogy egy kapcsolat nem szintisztán jó vagy szintisztán rossz, hanem vannak jó és rossz oldalai. A nem mindegy, hogy melyikből van több. Amíg a jó túltengésben van és a rossz dolgok nem szakító/váló okok, addig elketyeg. Kisebb nagyobb kompromisszummal. Utópista dolog azt hinni, hogy van és hosszú ideig működik is TÖKÉLETES, kompromisszummentes parkapcsolat.
DE! Egy olyan kapcsolat, ami a terhünkre van, az mindkét fél érdeke szerint felszámolandó. És igen, egyedü is jobb, mint fenntartani a párkapcsolatiasság illúzióját és közben szenvedni.
Azt hittem amikor elhagytak egy másik emberért, hogy vége a világnak. Hogyan fogok egyedül élni, el nem tudtam képzelni.
Ma már ezt az "egyedüllétet" nem cserélném el semmiért sem.
"Annak egyértelmű választás az egyedüllét, aki sosem volt még igazán egyedül."
Hamis.
Én az egész eddigi 35 évemet egyedül töltöttem. Ettől függetlenül, bár néha magányos vagyok, vannak barátaim, kapcsolataim emberekkel, van hobbim, céljaim.
Biztos nem élnék együtt valakivel, akit nem szeretek és nem szeret viszont, az csak egy rossz lakótársi viszony.
#18 ugyan ezt érzem, viszon látod lepontoznak, való életben lekurváznak, mert testiségre szükségem van ês ezt egy hasonló igényekkel rendelkező pasival teszem meg.
Nem bonyolódnék újra komoly kapcsolatba vagy házasságba, így érzem magam jól. Engem is elhagytak másért, egy kisbabával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!