Szerintetek minden étteremben be kéne vezetni ezt? Pótdíjat kell fizetni, ha a gyerekek zavaróan viselkednek?
"Egy amerikai étterem nemrég azzal került a figyelem középpontjába, hogy az étlapján bevezette „szülői alkalmatlansági felárat”, azaz a vendéglátó plusz díjat számol fel, ha a gyerekek rosszul viselkednek – lármásak vagy szaladgálnak – az étterem területén."
Itt a teljes cikk:
Szerintem rohadt jó ötlet!
Engem megneveltek. Normálisan tudtam viselkedni. Nyilván ezt bárki mondhatja.. de én tudom, hogy igazat mondok. Sose voltam egy rossz kislány, alapból sem, így nem volt velem sok gond, de ha mégis hangoskodtam, vagy futkároztam ott, ahol nem volt szabad, akkor rámszóltak.
Az egy dolog.
De gondolom te is ismersz azert par embert akinél alap a kettős mérce.
Ezt mire érted?
Megis mire?
Most utalja a gyerekeket mert hangosak, de annakidejen o is ugyanolyan hangoskodo rosszcsont volt. Csak egy pelda...
Ezt csak te mondod. Nem biztos, hogy akiket idegesítenek a rossz gyerekek, azok is rosszak voltak annó.
Ebből elég sok konfliktus születik majd/ fog születni ebből/emiatt. Egyrészt szomorú, hogy sokan vannak, akik ennyire nem tudnak, akarnak gyereket nevelni, hogy már ilyen eszközök alkalmazása merült fel, de egy ilyen nevű és célzatú díjjal nagy valószínűséggel a hely bojkottálása is megtörténhet.
Ilyen dolgok meglépése helyett én inkább az támogatnám, hogy az emberek jobban odafigyeljenek a gyereknevelésre, és több erőt, energiát, időt fektessenek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!