Hogy mondjam meg a kislánynak, hogy nem szeretném, hogy tovább lovagoljon?
Figyelt kérdés
Sziasztok. KB. 2 hete atjött a szomszéd lány, hogy szeretne a mi lovunkon lovagolni. Mert ő nagyon jól tud és lovarda mellett is szeretne lovagolni. Azt tudni kell, hogy a mi lovunk egyáltalán nem lovaglásra van tartva. A férjem lovagol rajta egy hónapban kétszer (kb). Na a lényeg. Gondoltuk, hogy persze, miért is ne lovagolhatna az nekünk is jó. Ki akarta vinni terepre, ahol a főúton kell menni. Egy tréning nadrág+pulcsi és egy valami Nike cipő volt rajta. Kobak, gerincvédő semmi. Mondtam azok nélkül semmiképp nem adjuk oda terepre a lovat. Mondta jó akkor marad itt a karámban. Mi a férjemmel nem vagyunk oktatók, amit a szüleinek is mondtam. A kislány a lóról úgy is leesett, amikor csak lépésbe mentek. Nem lesz ez így jó. Közben ki derült nem jár lovardába, és köze nincs a lovakhoz. Nagyon sajnálom szegényt holnap is jön, de nem szeretném bántón mondani. Írnátok ötleteket mit mondjak? Bocsi ha hosszú lett.2024. márc. 6. 20:48
11/11 anonim 

válasza:

Az a baj ha még tudna is lovagolni és nàlatok történne valami baj úgy hogy ott sem vagy, esetleg eltöri valamilyét, a ló megrúgja stb… mindenképp rajtatok verik el, attól függetlenül ha ott sem vagy.
Nem jó ezekbe belemenni. Azt hiszed jót teszel és te kerülsz bajba.
Csak ezért írtam hogy kár volt belemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!