Hogy mondjam meg a kislánynak, hogy nem szeretném, hogy tovább lovagoljon?

Ugyanezt ha elmondod, egy értelmes gyerek is fel kellene fogja: nem alkalmas a ló erre a feladatra, és ti nem vagytok a témában kompetensek. Meg nem is vállaljátok a kockázatot, amiért ti lesztek majd felelősségre vonni.
Akármilyen szépen mondod, egy elutasítás mindig rosszul fog esni, vagy sértődés lesz a vége. Majd egyszer belátja, hogy jogos volt.

Reggel felhívnám vagy írnék neki, hogy ne jöjjön, nem alkalmas az időpont.
Aztán beszélnék a szüleivel, hogy ez nem lovarda, nincs képzett ember hozzá, sem alkalmas ló. Aztán ennyi. Nemigen csinálnék ügyet belőle. Ha ez a ló egy motor volna, a kislány meg jogsi nélkül, fel sem merülne senkiben, hogy miért nem mehet vele...

Nem tudom hány éves, de mondd neki őszintén, és végén mondd nem kéne hazudni, aztán téged fognak okolni, amiért elengednéd lovagolni és baj történik…
Ha normális lány meg fogja érteni, lehet egy kis ideig szomorkodni fog

Én egyébként az sem értem, hogy elsőre miért engedted meg?
Kiskorú a lány, felügyelet kell neki amit te nem tudsz biztosítani, a lovatok nem erre van.
Most már mindenképp sértődés lesz mert nem fogja megérteni, és ha idióta a szülő akkor az sem.
Szerintem ne is engedd oda, tehát én ma szólnék vagy írnék neki, ne is jöjjön.
Leírnám hogy ezt nem gondoltam át hanem csak belementél de rossz ötlet volt. Le is esett, mielőtt baj lenne hagyjuk is abba.
Aztán sértődjön meg, nem kell vele foglalkozni.

Kedves 7-es válaszoló!
Azért engedtük meg neki, mert mivel azt mondta lovardába jár, gondoltuk hogy legalább ügetni tud. De mint mondtam simán lépésben is leesett. Tehát megengedtük, mert nekünk azt gondoltuk ebből rossz nem lehet sőt inkább jó mert be lovagolja aa lovunk. Alkalmas lenne lovaglásra ha be lenne lovagolva. Most négy órára jön, mindenképpen megmondom neki. Látom a ló sem élvezte, sőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!