Mit írnátok egy beteg kislánynak?
Lehetőségem akadt egy nehéz körülmények között élő szívbeteg kislányt és családját támogatni. Sokkal nemtudom, de ami tőlem telik azt megteszem. Megrendítő, hogy az 5 éves kislány legfőbb vágya az asztalra nem csoki, vagy cukor, hanem rántott husi.
Hamarosan megműtik a lánykát, ha ezt lehetségesnek találják és én az adományozott tisztítószerek és élelmiszerek mellé szeretnék neki egy kártyát mellékelni bátorító szavakkal.
Tudtok e esetleg olyan idézetet, ami gyerektelen sarkall kitartásra, erőre, bátorságra a gyógyulás felé vezető rögös úton?
Nagyon szép dolog, hogy segítesz a kislányon és a családján! :)
Én egy cédulára azt írnám rá, hogy: "Légy erős, kitartás!" :) :)
Semmi olyasmit, ami a betegségével kapcsolatos, hiszen pont az lenne a lényeg, hogy ne ez alapján definiálja magát.
Így olyasmit írnék, amit bármelyik másik, átlagos ötévesnek.
Nagyon kedves, hogy segítesz neki! :)
*Sose add fel, mert nem tudhatod, hogy mi fog történni!
*Mindig higgy valami csodálatos dologban, és akkor meg is fog történni!
*Ha sötét van, keresd a csillagokat, ha esik az eső, keresd a szivárványt.
*Bátrabb vagy, mint hiszed, erősebb, mint sejted, és okosabb, mint véled. - Micimackó
*Azok a dolgok tesznek egyedivé, amiben különbözök másoktól. - Micimackó
Innen kívánok neki gyógyulást és jó egészséget!
Továbbra is jobbulást kívánok a gyermeknek, azt viszont nem értem, mi avval a baj, ha a húsevés káros vonatkozásaira felhívja az ember a figyelmet...?
Nem elég, hogy szerencsétlen kislány beteg, még húsra is szoktatják... hol van itt a szólásszabadság? Mérgek elkerüléséről mondtam meglátást, ez is egy vélemény!
És állítom, hogy legalább annyira szívből gondolok a kislány gyógyulására, mint mások, akik szintén jobbulást kívánnak neki.
Ha nem a szüleinek, hanem a kislánynak üzenek, akkor azt, hogy játssz sokat, hamarosan meggyógyulsz, és ne higgy senkinek, aki azt mondja neked, hogy "nem gyógyulsz meg"; ha a doktorbácsi mondana ilyet neked, akkor se hidd el neki, mert a doktor bácsi se tud mindent.
Valamint kérje meg a szüleit, hogy legyenek jól, a lelkük is! Ez nagyon fontos!
Ezeket üzenem a kislánynak.
Elmagyarázom, miért üzenem ezt: vagy karmikus okokból mérgezést, vagy balesetet szenvedett a kislány, vagy pedig -és általánosságban ez a gyakoribb- az édesanyja (esetleg ha csak apa neveli: édesapja) lelki konfliktusa az oka, hogy a kislány beteg. Avagy is-is. Ha az anya megoldja a lelki konfliktusait és nem "kattog" azon, akkor a kislány meggyógyul, hiszen kb tíz éves korig átveszi az anyja (esetleg az apja) érzelmi konfliktusait a gyermek.
Tudományos vizsgálatok alátámasztják:
Én ezt írnám rá: "A mosoly egyetlen görbe vonal, amely egyenesbe hoz mindent."
Nagyon örülök neki, hogy vannak még ilyen segítőkész emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!