A való életben is pont ilyen őszintén kiosztod a többi embert?
Figyelt kérdés
2024. márc. 5. 19:43
21/28 anonim válasza:
Az az igazság, hogy a való életben látni, hogy nem is érdemes a másikkal leállni vitatkozni, mert nincsen azon a szinten, hogy értelmes kommunikációt lehessen folytatni ezért inkább csak ignorálom és nem fárasztom magamat feleslegesen.
Ezt torzítja el szerintem az internet, ahol egyrészt nem látod, hogy ki a másik fél, nem tudod, hogy egy NASA kutatóval vagy éppen közmunkás Józsival kommunikálsz éppen az űrtechnika témakörben.
Illetve nincsen korlátozva, ki szólalhat meg. A való életben simán ignoráljuk a másikat, meg eleve nem mer szemtől szemben megnyilvánulni. Na ez a korlát nincsen az internetes közlésformában.
22/28 anonim válasza:
Egyszer egy ismerősöm jól megfogalmazta: Online térben nem egy másik ember személyével kommunikálsz, hanem egy általad elképzelt, démonizált alakkal. Nyilván a hangnem is ennek megfelelő.
23/28 anonim válasza:
22 az életben is azt húzunk másokra amit akarunk. Nem csak online
24/28 anonim válasza:
Nem. Neten nem kell hallgatni mások picsogását. Élőben meg jön a pofádba. És ha őket szét oltom, csak még jobban jönnek nekem, és keresnek, rám gondolnak. Ami nekem egy kis oltás nekik az valami óriási dolog amin nem tudják magukat túltenni.
25/28 anonim válasza:
24 akkir nem lenne platoi szetelem se.
Meg nem lenne a nárciknak nőjük se.
Meg nem sírnának a pasik r.bancok után.
26/28 anonim válasza:
Csak akkor ha nincs már szükségem az állásomra, vagy ha bizonyos ügyfeleimre sincs szükség, illetve ha nem tartok attól h egy végtelen oda vissza köpdösés veszekedés indul el vele.
27/28 Metionin válasza:
Csak ha kérdezik a véleményem.
28/28 anonim válasza:
Igen. Nem csak itt van nagy pofám :D 29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!