Kicsinek látom a melleimet. Mindenki azt mondja, hogy pont jók, Az eddigi partnereim elégedettek voltak, de én mégis. Ráadásul az egyik jobban lóg. Szerintetek megcsináltassam? Csak őszinte véleményeket várok. Főleg férfiaktól, de lányok is írhatnak.
2019. nov. 1. 16:36
1/19 anonim válasza:
Oszt most kirak ide kamu melleket... :/
(Amúgy a női mell mindenhogy finom <3)
3/19 anonim válasza:
5/19 anonim válasza:
legtöbb nőnek nem egyforma a két melle, nekem is nagyobb az egyik picit.
6/19 anonim válasza:
...
Ha megmutatod, megmondom.
De úgyis tudjuk, h kamus vagy...
7/19 anonim válasza:
Kár, hogy bejelentkezést kér...
De semmiképp ne csináltass rajta semmit, azzal csak rontanál rajta. Akármilyen is, a természetes az igazi.
8/19 anonim válasza:
Nem jelenik meg a kép, be kéne jelentkezni hozzá.
Amúgy ne csináltasd meg!
9/19 A kérdező kommentje:
Visszanéztem. Megjelenik a képem. Nem kanos kisfiúk válasza kell, hanem férfiaké.
2019. nov. 1. 16:45
10/19 Noren1989 válasza:
Akkora melleid vannak, hogy teljesen kitöltik a képernyőmet.
Szerintem nem kicsit.
A jobbos szerintem is 2,5 milivel lejjebb van, mint a ballos.
Őszintén: jó úton haladsz affele, hogy a semmire alapozba komplexusokat alakíts ki magadban.
Kerüld el, légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!