Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Találhatok valahogyan magamnak...

Találhatok valahogyan magamnak felnőttként pótanyát?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy fura a kérdésem, de kérlek, ne ítéljetek el miatta.

A szüleim nyilván nem tudok kiválasztani, nem túl jó velük a kapcsolatom. Vágynék valakire, aki anyai szeretet ad. Ne értsétek félre, nem akarok kihasználni senkit. Nem eltartásra, anyagiakra van szükségem. Csak anyai szeretetre, amit én viszonoznék is. Szeretnék szeretni és szeretve lenni. De anya-gyerek kapcsolatra vágyom, nem párkapcsolatra, vagy szexre.

Szerintetek találhatok valahol ilyen hölgyet? És ha igen, hol, hogyan keressem. (nyilván sokan ki fognak röhögni azzal, hogy mamahotelt akarok meg ilyesmi)

2024. márc. 1. 18:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én leszek szívesen a pótanyád

18/F

2024. márc. 2. 03:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Kölcsönösség magától értetődő neked? Nem tudom. Szerintem egy szülő-gyerek sose egyenlő. Hogy képzeled a kölcsönösséget? Te egy igazi anyukára vágysz, kicsit talán gondoskodó, néha főz rá, de főleg a lelkiség a lényeg, meghallgat, beszélgettek, biztat, tanácsot ad stb. Jól gondolom? Ha igen, na, te ezeket nem tudod visszaadni neki, legalábbis szerintem nem lenne helyes, ha a kölcsönösséget így értelmeznénk, egy gyerektől nem lehet ugyanazokat várni, mint a szülőtől. Akkor tehát hogy?
2024. jún. 17. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!