Felnőttként sajnos rászorulok édesapám anyagi segítségére, és emiatt nagyon rosszul érzem magam?
Szerintem ezzel nincs baj. Ha van miből és szívesen ad. A szülőség nem addig tart míg 18 éves leszel és egy nappal sem tovább. Kinek segítsen a szomszédnak?
Nehéz az életkezdés mindenkinek. Később reméljük jobb lesz majd.
Amúgy hidd el, hogy lesz olyan élethelyzet majd amikor vissza tudod adni apudnak ezt a segítséget. Amikor idősebb lesz, mikor majd nem tud majd bevásárolni , esetleg beteg stb.. akkor ne feledkezz el erről. Segítsd majd te is. Az elég lesz.
Nem marad ez orokre igy.
Egyebkent is kit tamogasson az ember, ha nem a gyereket?
34 vagyok.
29 eves koromig voltam egyetemen. Apam vegig fizette a lakasomat ahol eltem illetve kaptam zsebpenzt.
34 vagyok. egy eve szultem. apam minden honapban kuld 500 euro baba penzt es penzt sak ugy nekunk az uj kis csaladomnak.
Apum jol keres es megteheti. Mindig azt mondja szivesen teszi...nem kell elkolteni az egeszet lehet sporolni is. Sosem kertem, mondtam neki hanem magatol adott.
Ha enis megtehetem majd enis mindig adok a lanyomnak akkoris ha mar 40 lesz es en meg elek...mert miert ne?
Mindig apuci anyuci gyerekei maradunk akkoris ha felnövunk
Ha budapesten tartózkodsz életvitelszerűen, akkor találkozhatunk is - akár többször személyesen.
Jelenleg hasznosan szeretném eltölteni a kényszer szabadságomat. (Jótékonykodok, karitatív szolgálatot teljesítek.)
Privátban levelezzük le, hogy merre tovább - Budapest vonzáskörzetében keresek megélhetési nehézségekkel küzdőket, akik igyekeznek önerőt is ráfordítani arra, hogy a jövőben sikeresebbek lehessenek.
Jah nincs ebből semmi gond,majd fog fordulni a kocka mikor jól fognak menni dolgaidn,ha tényleg szükséges dolgokra kell a pénz
Nézd a #4 nah az a gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!