Korosabb, otthon rekedt gyereket felnőttként kezeltek szülőként?
Ha már elmúlt 28-30 éves 'gyerek', de még otthon él, keres magára, minimális kötelező rezsipénzt ad, beleszóltok hogy éli az életét?
Nekem meg van mondva,és ebbe a kategóriába tartozom, hogy ne világíttassam a kisvillanyt, ha telefonozok. A fény nem zavar senkit egyébként, mert azt aláírom, hogy fürdéssel este 11-kor pl. ne zavarjak senkit.
Ki vagyok szolgálva, hoznak-visznek, ha tudnak, nehogy a város másik végébe kelljen bicikliznem.
Érzelmileg nem kezelnek felnőttnek, beleszólnak, hogy akivel ismerkedem, hányszor járhatok hozzá, mit néznek jó szemmel.
Totál káosz, és egy csődtömeg maradok öröke, mert sosem látják be, hogy felnőtt lennék, saját dőntéssel, élettel és csak tanácsolhatnak, de nem szabhatják meg kivel mit csinálok, nem uralkodhatnak felettem.
Egy ismerősöm az anyjával él, 30 éves, de este 9 után nem mehet le enni a konyhába (2 szintes házban laknak).
Ha az anyja szól neki, egyből ugrik, mint egy 10 éves gyerek.
Baromi sok a nárcisztikus szülő.
"felnőtt lennék, saját dőntéssel, élettel és csak tanácsolhatnak, de nem szabhatják meg kivel mit csinálok, nem uralkodhatnak felettem."
Nem tehetik meg? Hát, pedig megteszik.
Mit csináltál az elmúlt 10-12 évben, hogy otthon élve, minimális rezsit fizetve még egy kis garzon beugrójàt sem tudtad összerakni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!