Találhatok valahogyan magamnak felnőttként pótanyát?
Tudom, hogy fura a kérdésem, de kérlek, ne ítéljetek el miatta.
A szüleim nyilván nem tudok kiválasztani, nem túl jó velük a kapcsolatom. Vágynék valakire, aki anyai szeretet ad. Ne értsétek félre, nem akarok kihasználni senkit. Nem eltartásra, anyagiakra van szükségem. Csak anyai szeretetre, amit én viszonoznék is. Szeretnék szeretni és szeretve lenni. De anya-gyerek kapcsolatra vágyom, nem párkapcsolatra, vagy szexre.
Szerintetek találhatok valahol ilyen hölgyet? És ha igen, hol, hogyan keressem. (nyilván sokan ki fognak röhögni azzal, hogy mamahotelt akarok meg ilyesmi)
Nem. Ilyesmi kialakulhat spontán, de keresve szerintem esélytelen. Ehhez azért nagyon kell szeretni a másikat, meg az is kell, hogy az illetőnek ne legyen gyereke, mert ha van, akkor tudni fogja, hogy egy idegent sose fog úgy szeretni.
Inkább pszichológus tudna segíteni, meg lassan a felnőtté válás.
Voltam pszichológusnál, többször is. Nem érzem, hogy az lenne a megoldás.
Szerintem nem növök fel eléggé. Mindig vágyik az ember anyára.
Hát figyelj lehet ez egy idősebb kolega, egyetemi tanár akinek ilyen az attitűdje, persze ehhez nyilván a kölcsönösség elengedhetetlen, na meg ha teszel is lépéseket ez ügyben, de nem találtok közös nevezőt akkor bizony csúnya pletykák terjedhetnek rólad az igazságtól függetlenül, így azt ajánlom házi nyúlra ne lőj.
Nekem a régi főnököm volt anyáskodó, de gondolom te ennél mélyebb szinten vágysz erre, nem egy két kedves szófordulatra, vagy gesztusra vágysz, hanem már mondjuk közös időtöltésre, programokra. Ezért ez elég nehéz, mégha ki is írsz ilyesfajta kérdést valószínűleg anyakomplexusos, már szexualitást bevonó ajánlatokat fogsz kapni, nem csak azt amit leírtál. Ettől függetleneül még én is tévedhetek, valószínűleg nagyobb lesz az esély rá ha ilyen témájú csoportokban, klubbokban ismerkedsz. Habár szerintem jobb lenne, ha nem tennéd, esetleg beszélgetnél egy szakemberrel erről, vagy esetleg példaképet keresnél helyette. Minden esetre sok sikert!
Köszönöm! És szerinted hol találhatok ilyen csoportokat? Próbáltam Facen, nem igazán sikerült normálisat találni, még privátot sem. Tudsz javasolni valamit?
Persze a kölcsönösség alap.
Akárhogy is, ez nem lesz egyszerű...
Akár az is előfordulhat, ha találsz magadnak egy normális párt, hogy esetleg az ő szüleivel kialakulhat egyfajta pótszülő jellegű kapcsolat.
Nem azt mondom, olyat NE csinálj, hogy a "szülők miatt" jössz össze valakivel, de fordítva akár működhet is.
Más esetben elég nehezen tudom elképzelni a tényleges szülői jellegű kapcsolatot, ha az nem magától, "észrevétlenül" alakul ki valakivel.
Én alapvetően jóban vagyok anyámmal, csak ő nem egy kötődő anya. Sosem volt az. Nem tudja az érzelmeit kifejezni.
Nem tudatosan csináltam, de azt vettem észre, akárhol dolgoztam, valahogy mindig az idősebb, "anyám lehetne" korú nőkollégákkal barátkoztam össze, és bizalmi kapcsolat alakult ki köztünk.
Mióta itthon vagyok a kisfiammal, járnak hozzánk, és esküszöm, odaadóbb (pót)nagyik, mint az igazi nagymamák.
Hát igazából direkt ilyen témájú helyeket, csoportokat nem tudok, de van egy két ötletem.
1. Járj el olyan éttermekbe, helyekre, programokra ahol köztudottan több a középkorú nő és ismerkedj.
2. Jelentkezz fel társkereső oldalakra hogy kiterjeszd a keresési területet, minthogy sajátos esetről van szó. Ott a személyes leírásodba részletezheted mire vágysz attól függetlenül hogy nem romantikus értelemben keresel társat. Lehet korodbeli anyáskodó típusú lány is lesz ott, mert hidd el vannak ilyen "mom friend"-ek.
Egyenlőre ennyit tudtam kihozni magamból 5-ös válaszoló voltam :)
Nem tudom, van-e ilyen nő, nem is nagyon hiszem.
Van egy idős barátnőm, de ő is igényli a szexet.
De én sem vagyok különb, hiába életkorra érzéketlen vagyok, de anyai téma soha nem befolyásolt, csak a szex (férfiként írom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!